TUŽILAŠTVO TRAŽI PRIVOĐENJE MODNOG KREATORA Darko Kostić opet nije došao u sud
Alo!/Masanori Jošida

Optuženi se nije pojavio.

Svetlana Kostić došla je u sud i saopštila sudiji da je "njen sin drugi put imao operaciju viličnih kostiju, te da zato nije došao na ročište."

Ipak, medicinsku dokumentaciju koja bi izostanak opravdala nije dostavio, niti ju je poslao po majci.

Sudija je naložila da Kostić na naredno ročište bude priveden i to da se proveri njegova adresa na Voždovcu, kao i adresa ateljea u opštini Stari grad. 

Šta znači precrtavanje imena sa spiska za odstrel? - Alo.rs

Niste dostavili medicinsku dokumentaciju. Sada ćemo ga prevesti, sledeći put ide poternica, a naredni put pritvor. Recite mu da dođe, da možemo da započnemo sa procesom - rekla je sudija Kostićevoj majci.

Naredno ročište zakazano je za 30. maj.

Podsetimo, prethodno ročište, koje je trebalo da bude održano 13. aprila, odloženo je jer je Kostićev branilac sudu dostavio podnesak kojim je otkazao punomoćje-

Tužilaštvo je u optužnom predlogu predložilo sudu da Kostića oglasi krivim za krivično delo protivpravno lišenje slobode u sticaju, sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti, te da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora od najmanje dve godine.

Kostić je u tužilaštvu negirao navode krivične prijave, dok je oštećeni opisao način na koji je okrivljeni izvršio navedena krivična dela.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading