KOLONA MLADIH NOSILA JE BELO CVEĆE, KAO ZNAK NEVINOSTI I ČISTOTE Sahranjena trinaestogodišnja E. K., žrtva maskara na Vračaru (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Na Centralnom groblju u Beogradu danas je sahranjena tragično preminula trinaestogodišnja E. K., tragično nastradala u zločinu u osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' na Vračaru.

Opelu i sahrani je pored roditelja i porodice, prisustvovao veliki broj ljudi, školskih drugara, komšija, prijatelja i rodbine.

Neki ljudi su potegli čak iz Rumunije da se oproste od E.K., a na groblju je dežurala i ekipa Hitne pomoći.

Na sahrani je prisustvovala i profesorka fizičkog koja je ostalu decu spasila tako što ih je zaključila u svlačionici, a zatim zaključala vrata od fiskulturne sale.

Na poslednjem ispraćaju viđeni su i mnogi ljudi iz sveta sporta, a među njima i proslavljeni vaterpolista Dača Ikodinović.

"BOG NEKA NAS SAČUVA OD BESA I GORČINE..." Poruka koja slama srce porodice Kobiljski čije dete je stradalo od ruke drugara ubice  

Kada se povorka uputila ka večnoj kući prerano preminulog anđela, na čelu kolone je bio beli krst sa devojčicinim imenom.

Iza je išla neprekidna kolona mladih koji su u rukama nosili belo cveće. Belo, kao znak dečje nevinosti i čistote.

U koloni su bili sveštenici koji se neprestano pojili, a iza njih se nalazilo telo u belom kovčegu.

Devojčicini roditelji su iza tela svoga čeda išli ruku pod ruku, sa pogledom uperenim u daljinu.

Tuga, suze i bol porodice, prijatelja, rodbine, komšija i njenih školskih drugova i drugarica ne prestaju. E. K. je ispraćena na svoj večni počinak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading