DRAGAN VLAHOVIĆ - SUPERHEROJ DECE Muk okovao Beograd, a na dečjem crtežu piše: ''Mama, ti ne znaš koliko je on bio dobar''
Foto: Alo/Foto ALO!

Beograd je sinoć bio mali i tesan za sve one koji su želeli da odaju počast tragično nastradalim mališanima i svom "čika Draganu", ubijenom radniku obezbeđenja koji se prvi našao na putu učenika-ubice, Kosta (13) koji je pored Dragana Vlahovića ubio još osam devojčica i dečaka, dok je šestoro teže i lakše ranio, između ostalog i profesorku istorije.

OGLASILE SE SUDIJE I TUŽIOCI Podrška inicijativi da se smanji granica krivične odgovornosti  

Mučna tišina, reka ljudi sa cvećem i svećama

U najpotresnijem mimohodu koji je Beograd video, sveće su se palile ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na dva mesta. Upravo na jednom od njih, viđen je jedan od najpotresnijih momenata, dečiji crtež na kojem se nalazio lik hrabrog i omiljenog heroja dece - Dragana Vlahovića.

Poruka, čak i onima najtvrđeg srca, a takvih na ovom skupu nije bilo, izmamila je suzu.

DRAGAN VLAHOVIĆ - SUPERHEROJ DECE Muk okovao Beograd, a na dečjem crtežu piše: ''Mama, ti ne znaš koliko je on bio dobar''

Foto ALO!

 

"Dragan Vlahović - naš heroj" pisao je na crtežu na kome se vidi lik ubijenog čuvara da plaštom superheroja na njemu.

Jedna od majki koja je došla sa svojim detetom da oda počast postradalima, tiho je pitala ćerku da li je Dragan zaista bio toliko omiljen među đacima.

"Da, jako smo ga voleli, svi! Bio je dobar čovek velikog srca, mama, ne znaš ti koliko je on dobar bio...", rekla je devojčica plačnim glasom.

Dalje od nje, društvo od par tinejdžera u neverici je posmatralo cveće, sveće, plišane igračke, crteže i ljude koji su non stop pristizali u rekama.

"Kako je mogao to da uradi... Šta mu je bilo u glavi... Kako ćemo sada da uđemo ponovo u školu... ", pričali su tinejdžeri između sebe tiho, da ne pokvare mučnu tišinu koja je okovala Beograd danas nakan nezapamćenog masakra koji je počinio učenik sedmog razreda osnovne škole, Kosta K.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading