DAN KAD SVI SLOBODNO MOGU DA UBIJAJU Kosta je bio opčinjen ovim horor serijalom, godinama se spremao da ubije
Foto: Printscreen/Printscreen

Fotografija koju je K. K. (13) objavio sa samo 10 godina inspirisana je američkim horor serijalom "The Purge" (Pročišćenje).

U ovom filmu, zamišljena američka vlada u bliskoj budućnosti odvaja jedan dan godišnje kada je sve dozvoljeno, uključujući i ubistvo.

Moguće je da je on već tada bio pod uticajem mogućnosti da će u njegovom životu doći dan kada će de fakto dobiti "dozvolu" za ovaj stravičan čin.

Ova fotografija mogla je biti jasan znak upozorenja za roditelje i okolinu K. K. da nešto nije u redu sa ovim detetom, međutim, niko nije reagovao.

I dok su pojedinim medijima i nekim nastavnicima puna usta "sistemskih problema", dok su im krivi mediji, sistem i dok prete obustavom, ne sme se zaboraviti da je ovo delo jednog mladog, tragično pomućenog uma, čije najbliže okruženje nije ni primetilo šta se dešava.

I ne samo to - jedna stvar je da roditelji nisu primetili - a sasvim druga ta da je K. K. bukvalno bio obučen da ostvari svoje namere, taktičkim gađanjem u streljani u koju ga je, prema svedočenju, vodio otac.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Hm

04.05.2023 12:00

Daj,molim te ,to je amerikansko srenje sto vlada svetom...serije,filmovi,igrice...