ON JE BIO IZOPŠTEN IZ DRUŠTVA Veselin Milić izneo nove detalje o pucnjavi u školi
Foto: PU Beograd

- Motiv tada (jutros) nismo mogli da saznamo, zato što se radi o detetu. Nismo mogli da imamo spoznaju za ovako nešto gnusno i bolesno može bilo koje dete iz našeg okruženja da uradi. Ono što smo saznali, jeste da je on bio ignorisan. On je od strane društva bio ignorisan i izopšten. To je navelo njega da kroz neke njegove misli i radnje učini to. - rekao je Milić gostujući na RTS.

Ističe da je K.K. potvrdio da je sam napravio molotovljeve koktele, u nameri da napravi odbrambeni zid oko škole.

- Imao je i četiri molotovljeva koktela. Po njegovoj izjavi, sam je to učinio. Nije imao nikakvu nameru ni želju da bilo koga zapali, već da napravi jedan odbrambeni zid oko škole kako policija ne bi mogla da dođe da pruži pomoć - rekao je Veselin Milić.

Dečak-ubica K K. koji je jutros oko 8.40 sati ubio osmoro đaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a ranio još šestoro učenika i nastavnicu istorije, stravičan zločin je planirao mesec dana unapred!

Kod njega su nađena dva dokumenta pisana rukom na kojima je zabeležio koga i na koji način planira da ubije u školi.

 

Profesor kriminalne psihologije na KPU Dag Kolarević izjavio je za RTS da kod K.K. može da se uoči psihopatski profil.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

04.05.2023 00:52

Nije on bio izopsten, danas je bilo i dece koja su pricala i da su se druzila sa njim. On verovatno nije bio zvezda glavna i to ga je mucilo. Boze moj toliko uspesan, a nije glavni. A kod kuce od malih nogu glavni. E pusti roditelji. Ali bas me briga za njih. Ja tugujem zbog ubijene dece i njihovih porodica