STRAVIČNA SCENA NA VRAČARU Muškarac šutirao vrata Hrama Svetog Save i psovao Patrijarha (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beograd_rezerva

Druga devojka, poneta dešavanjem, žustro je prokomentarisala ponašanje muškarca, nakon čega je nekome dobacila da se fizički obračuna sa nasilnikom.

SVAĐALI SE, PA IZVADILA NOŽ I PARTNERA UBOLA U PLEĆKU! Osumnjčenoj nasilnici iz Beograda određeno zadržavanje od 48 sati!

- Šta je s ljudima, što su se podemonili danas. Ajde nabodi ga molim te, daj ja ću - čuo se glas devojke koja je snimila sve.

U tom trenutku, muškarac koji je divljao ispred hrama, počeo je da šeta od vrata do vrata, uzvikujući pogrdne reči. Tom prilikom, uputio je bujicu ružnih reči na račun srpskog patrijarha Porfirija.

Vređao patrijarha, govorio da je Hrist

- Ja sam Hrist, ja sam gospod. Ja sam Hrist, ja sam Hrist, ovo je moja kuća - vikao je mladić u crvenoj jakni dok je šutirao vrata.

Ubrzo se pojavio još jedan muškarac koji je pokušao da spreči muškarca da nastavi sa daljim bizarnim i nasilničlim ponašanje.

- Sram vas bilo. Sram. Ispred hrama! - čuo se ponovo glas druge devojke u trenutku kada su dvojica muškaraca počela da se koškaju.

Nasilnik je na kraju napao muškarca koji je pokušao da mu skrene pažnju na ponašanje, odgurnuvši ga uz povike "Šta je bre bilo!?".

Tom prilikom, začuo se usplahireni i prestrašeni glas žene, verovatno prijateljice muškarca koji je pokušao da zaštiti hram od vandala.

"Anđelko, smiri se. Anđelko, skloni se", vikala je ona dok je nasilnik u crvenoj majici nastavio svoj usmanuti pir.

U komentarima koji su nastupili,korisnici su komentarisali kako je mladić u crvenoj jakni verovatno bio pod uticajem psihoaktivnih susptanci ili alkohola.

Za sada nije poznato da li je neko pozvao policiju, te i da li je nasilnik priveden licu pravde.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading