TUKAO JOJ DETE, A ONA GA BRANI Oglasila se žena Srđana iz Sopota i navela da je on dobar, samo je nasilan kada popije
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Prema njenim rečima Srđan je inače dobar i duša od čoveka, "samo je malo arogantan kada popije, i u tom stanju je i agresivan".

Ivanka je potvrdila da je on napao njihovu ćerku, a negira da ju je zlostavljao.

 Njega ćerka jeste šutnula kada joj nije dao da ode od kuće. Ali, on nju nije vezao i daleko bilo sve to što pričaju, da je pedofil i slično. Samo je hteo da dete zadrži da ne bude kod mene. Čula sam da sad pričaju i da je ubica, on to nije. Nikoga nije ubio. On nije ni narkoman, nije se drogirao od kada sam ja 2005. godine došla za njega - kaže za medije njegova supruga.

Odlučila da ode jer je alkoholičar

- Ja sam decu povela sa sobom kada sam odlučila da ga napustim jer ja ne mogu da živim sa flašom. Nije podnošljivo koliko on pije. Otišli smo na Uskrs devojčice i ja, a pre toga sam mu sredila sve po kući - govori ona.

TUKAO JOJ DETE, A ONA GA BRANI Oglasila se žena Srđana iz Sopota i navela da je on dobar, samo je nasilan kada popije

Facebook

 

 

Kako kaže ova majka, povela je decu sa sobom jer njene ćerke u takvoj sredini ne mogu da žive normalno i da se obrazuju.

- U toj sredini devojčice ne mogu da se vaspitavaju. Ja neću da dozvolim da moja deca u takvoj sredini žive. On je koristio terapiju koju su mu lekari iz "Laze Lazarevića" dali jer se lečio od alkoholizma. Moja ćerka njega neće da tereti, nema potrebe da ga tuži. Niti ima modrice niti bilo šta - priča Ivanka za medije i dodaje:

- On je 2006. godine bio na robiji jer je imao loše društvo sa kojima je krao, a na kraju mu je to društvo smestilo robiju - kaže ona.

Ističe da ni njen život nije bio lak, a da je upravo Srđan od kog je pobegla nju spasao takvog teškog života.

- Šta da kažem kada je muž kojeg sam imala pre njega ubio moju majku u Grockoj. To je meni teško palo i nisam bila svoja. Tada sam upoznala momka koji me je zloupotrebio i terao me da maltene radim u belom roblju. Tada su me Srđan i njegova sestra spasili toga i hvala im. On je stvarno dobar čovek, samo je kada popije arogantan - objašnjava Ivanka.

Dete prijavilo nasilje kada je otišlo kod majke

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz policijske stanice Sopot uhapsili su Srđana M. (46) iz Parcana zbog Nasilja u porodici. Osumnjičeni je 17. aprila u porodičnoj kuci u ulici Milana Ilića vređao, pretio i više puta udario svoju ćerku Dušicu M. (16), nanevši joj tom prilikom lakše povrede u vidu crvenila.

Nasilje je prijavljeno policiji tek kada je devojka otišla kod majke u Veliku Planu. Policija je odmah reagovala i uhapsila nasilnika. Zamenik tužioca OJT u Mladenovcu je naložio zadržavanje osumnjičenog i njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading