ŽENE ZBOG NJEGA STRAHUJU DVE DECENIJE Ko je serijski silovatelj koji se ponovo našao na slobodi!
Foto: Informer video/Printscreen

Igor Milošević, koji je 15 godina proveo u zatvoru zbog brojnih silovanja i koji je pre nekoliko meseci uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki, pušten je na slobodu!

Prvi osnovni sud doneo je juče oslobađajuću presudu i ukinio pritvor Igoru Miloševiću. Tužilaštvo će nakon prijema presude izjaviti žalbu. Tokom postupka odrađena su dva psihijatrijska večtačenja, a komisije veštaka su utvrdile da je uračunljiv i da nije neophodna mera lečenja.

Podsetimo, Igor Milošević je priveden početkom oktobra 2022. zbog sumnje da je ugrožavao sigurnost novinarki u toku intervjua. Inače, sredinom septembra je izašao posle 15 godina duge robije zbog brojnih silovanja u Beogradu.

On je prvi put silovao kad je imao samo 14 godina i do sada je proveo ukupno tri decenije iza rešetaka!

Ovaj beogradski manijak, kako su ga mediji prozvali, silovao je prodavačicu u butiku na Vračaru, a dan kasnije na Voždovcu napao radnicu optičarske radnje.

Inače, radi se o serijskom silovatelju koji je i pre ovih zločina u Beogradu za samo tri dana silovao i napao devet devojaka!

Nakon što je izašao iz zatvora, na ulicama prestonice je vladala opšta panika, naročito među ženama i prodavačicama u buticima. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading