OTIŠAO SI PRERANO BATO Prijatelji se opraštaju od poginulog Aleksandra iz Smederevske Palanke!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

- Bio si drug za primer, nisi zaslužio ovo - reči su prijatelja Aleksandra S. (18), mladića koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko podneva na putu Smederevska Palanka - Velika Plana.

On je, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad svojim vozilom i prešao u suprotnu traku gde je udario automobil "fijat" u kojem su se nalazili muškarac i njegov sin. Aleksandar je nastradao na licu mesta, dok je teške povrede zadobio muškarac (48). Njegov sin zadobio je lake telesne povrede.

Od Aleksandra se na društvenim mrežama opraštaju svi - prijatelji, porodica i poznanici.

O ovom mladom fudbaleru svi imaju samo reči hvale.

- Bio je perspektivan i kvalitetan sportista. Obožavali su ga saigrači i treneri. Bio je dobar drug, a tek je trebalo da pokaže svoje vrline i postane uspešan čovek i sportista - navodi se.

Prema pisanju medija, Aleksandar je igrao fudbal za Jasenicu 2017. u mlađim kategorijama, a bio je jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca. On je, prema pisanju medija, od decembra prošle godine registrovan i za KMF Partenon kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije.

Njegovi prijatelji ne mogu da se pomire da više svog dobrog druga neće videti pa su tako društvene mreže preplavile njihove zajedničke fotografije uz potresne opise.

- Počivaj u miru sa anđelima kao što si ti bio - piše ispod jedne od fotografija.

OTIŠAO SI PRERANO BATO Prijatelji se opraštaju od poginulog Aleksandra iz Smederevske Palanke!

Društvene mreže

 

- Prerano si otišao bato, pamtićemo te svi - napisao je jedan od njegovih drugara koji je sa njim objavio fotografiju iz detinjstva.

- Bio si drug za primer, nisi zaslužio ovo - napisao je njegov drug.

- Svi koji su ga znali, znali su da je bio živi anđeo na zemlji - navodi poznanica.

Podsetimo, Aleksandar S. (18) koji je u trenutku nesreće, prema pisanju medija, imao je probnu vozačku dozvolu. On je, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad "citroenom" i sudario se sa automobilom "fijat" u kom su bili otac i sin.

Prema pisanju medija, u pitanju je bio direktan sudar, a Aleksandar je nastradao na licu mesta.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading