PENZIONER ŠVERCOVAO DRAGOCENOSTI! Rekao carinicima da nema ništa da prijavi, a u torbi mu pronašli čitavo bogatstvo! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Uprava carina Republike Srbije

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje, izdvojen automobil stranih registarskih oznaka, kojim je iz Nemačke ka Bugarskoj sam putovao penzioner (65).

AKCIJA POLICIJE I TUŽILAŠTVA PROTIV KORUPCIJE Uhapšeni bivši i sadašnji direktor ''Komunalca'' iz Bujanovca  

Mada je rekao da nema ništa da prijavi, carinici su u njegovoj torbi pronašli razne neprijavljene dragocenosti, među kojima i kutijicu sa 10 belih i 3 crna dijamanta.

PENZIONER ŠVERCOVAO DRAGOCENOSTI! Rekao carinicima da nema ništa da prijavi, a u torbi mu pronašli čitavo bogatstvo! (FOTO)

Foto: Uprava carina Republike Srbije

 

Pored toga, među garderobom je pronađeno i šest zlatnika od kojih su četiri sa početka XX veka iz 1913. i 1915. godine, kao i jedna zlatna pločica.

Carina podseća putnike da je prilikom prelaska granice najsigurnije da prijave sve dragocenosti koje nose sa sobom i da tako izbegnu potencijalni rizik da im one budu privremeno ili trajno oduzete.

- To se odnosi kako na lični nakit koji putnici nose na sebi ili u prtljagu, tako i na investiciono zlato u obliku pločica, poluga i novčića - saopštila je Carina Srbije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading