IDENTIFIKOVANO TELO MUŠKARCA PRONAĐENOG BEZ ŠAKA Meštani zaječarskog naselja Pišura tvrde da znaju o kome je reč!
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Telo je pronađeno u zaječarskom naselju Pišura, a iako nadležni i dalje vode pronađeno telo kao N.N. lice, meštani ovog naselja tvrde da znaju o kom čoveku se radi.

KOMŠINICE BRALE CVEĆE, PA UGLEDALE TELO BEZ ŠAKA! Ispovest žene koja je spazila leš: ''Prvo sam pomislila da je to neka lutka'' (FOTO)

''Uprkos činjenici da je telo u fazi raspadanja, kada su policajci na uviđaju okrenuli preminulog čoveka na stranu, odmah smo prepoznali po licu o kome se radi. To je naš komšija koji se ovde doselio pre oko 17 godina.

Prepoznali smo ga, radi se o G.V. starom 68 godina. Bio je rudar u Lubnici, i tamo je i stekao penziju'', kažu meštani.

Telo ovog čoveka otkriveno je protekle subote. Policija je odmah došla i uradila uviđaj. Naložena je obdukcija da bi se utvrdio uzrok smrti.

- Mi još uvek nemamo rezultate obdukcije, kao ni zvaničnu potvrdu imena preminulog, niti vremensku odrednicu kada je došlo do smrtnog ishoda. Za sada je pretpostavka da je čovek preminuo prirodnom smrću jer nema vidljivih rana na telu koje bi ukazivale na nasilnu smrt. Telo je pronađeno bez obe šake, a pretpostavka je da su mu šake pojele životinje, kao i kožu sa potiljka glave – saznajemo od nadležnih.

Meštani su ubeđeni da se radi o bivšem rudaru čiji je nestanak prijavljen u novembru prošle godine.

Podsećanja radi, protekle subote dve komšinice su krenule u obližnji šumarak da uzmu malo zemlje za sadnju cveća. Jedna od njih je ugledala beživotno telo kako leži na stomaku.

IDENTIFIKOVANO TELO MUŠKARCA PRONAĐENOG BEZ ŠAKA Meštani zaječarskog naselja Pišura tvrde da znaju o kome je reč!

S.B.

 

''Šetale smo po šumarku sa namerom da uzmemo malo zemlje, onda sam ja ugledala lep cvet i krenula da ga uberem. Spazila sam jeziv prizor, i u deliću sekunde sam pomislila da je reč o nekoj lutki, ali sam onda shvatila da je to beživotno telo nekog muškarca, priča jedna od komšinica.

''Imao je patike, farmerice i džemper na sebi. Ležao je na stomaku raširenih ruku, kao da pliva, i odmah sam videla da nema obe šake. Videla sam i potiljačni deo lobanje, kost bez kose. Odmah smo pozvale policiju'', kazala je tada žena koja je pronašla beživotno telo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading