KOMŠINICE BRALE CVEĆE, PA UGLEDALE TELO BEZ ŠAKA! Ispovest žene koja je spazila leš: ''Prvo sam pomislila da je to neka lutka'' (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

U zaječarskom naselju Pišura danas su dve meštanke pronašle beživotno telo muškarca koje do sada nije identifikovano. Dve komšinice su krenule u obližnji šumarak da donesu malo zemlje za cveće.

HAPŠENJE U SREMSKOJ MITROVICI Dvojici mladića osumnjičenim za ubistvo u Jarku određeno zadržavanje  

KOMŠINICE BRALE CVEĆE, PA UGLEDALE TELO BEZ ŠAKA! Ispovest žene koja je spazila leš: ''Prvo sam pomislila da je to neka lutka'' (FOTO)

S.B.

 

U jednom momentu, jedna od žena je spazila lep cvet i krenula da ga ubere.

''Krenula sam ka tom cvetu i najednom spazila telo muškarca kako leži na stomaku. U prvi mah sam pomislila da je to neka lutka. Pogledala sam bolje, pozvala komšinicu, i zaključile smo da se radi o beživotnom telu muškarca'', rekla je vidno potresena žena.

''On nije imao šake, nije imao ni kosu videla se lobanja. Bio je obučen u farmerke i patike. Bile smo u šoku i odmah otišle brzo odatle'', dodaje za Alo! žena koja je pronašla telo.

Hodajući ubrzano što dalje od tela, meštanke su pozvale policiju koja je odmah izašla na lice mesta.

Za sada nema informacija o identitetu unesrećenog, niti se zna da li je smrt natupila nasilnim putem. Nadležni organi rade na rasvetljavanju slučaja, i naložena je obdukcija nastradalog čoveka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading