DEVOJČICA KOJA JE PRONAĐENA U KADI SPASENA U POSLEDNJI ČAS! Da su je našli samo 5 dana kasnije bila bi mrtva
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

- Ona je prvo odvedena u Dom za nezbrinutu decu, odakle je prebačena na dečiju kliniku Tiršova u teškom stanju. Prema rečima lekara, da je devojčica još samo pet dana bila u onakvim uslovima sama, ne bi preživela. Hranili su je po mrvicu jer nije bila u stanju da jede, govori i hoda - kaže sagovornik beogradskog medija i dodaje:

- Devojčica je za sada bolje, pomalo jede i to samo tečnu hranu, i svi se nadamo da će biti dobro za sada fizički, a da će onda vremenom moći i da prevaziđe psihičke traume. Dete je, inače, bilo u Domu za nezbrinutu decu jer su joj roditelji bili zavisnici, a kao četvorogodišnjakinja vraćena je ocu jer su veštaci psihijatri smatrali da je on "podoban za brigu o njoj".

Podsetimo, da je Uroš nasilnik prijavila je njegova emotivna partnerka koja je 24. marta sva modra došla u PS Palilula i otkrila policajcima da on svoju ćerku drži zarobljenu u stanu u Mirijevu.

Potresni detalji dečakovog skoka u smrt u Kačarevu - Alo.rs

Dete je trenutno smešteno u Dečju bolnicu u Tiršovoj, a kada njeno zdravstveno stanje dozvoli, biće najverovatnija zbirnuta u hraniteljskoj porodici.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading