ŽIVOJIN ZLOSTAVLJAO I DEVOJČICU OD 6 GODINA? Obljubio ćerke svoje svastike?!
Foto: Tanjug

Kruševačka policija, podsetimo, u porodičnoj kući uhapsila je muškarca koji se sumnjiči za dva krivična dela obljuba deteta. Sumnja se da je obljubio dve devojčice od kojih je jednu i fotografisao. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti, uz krivičnu prijavu, priveden u nadležno tužilaštvo.

Komšije navode da je uhapšeni muškarac zaposlen u jednom javnom preduzeću, kao i da je juče bio na poslu, ali je došao kući ranije.

- Došao je kući ranije s posla, navodno su mu rekli da nema posla za njega jer je padala kiša, a verovatno mu se spremalo hapšenje, pa su ga nadležni pustili kako bi hapšenje bilo u kući. Delovao je opušteno juče, kao da ništa nije uradio, eto tako se ponašao - kaže jedan meštanin i dodaju:

- Uhapšen je u kući u kojoj je živeo sa suprugom i taštom. Policija je upala u dom i hapšenje je bilo kao na filmu, a ako je to uradio treba da crkne.

Kako su dalje objasnili naši sagovornici, osumnjičeni je to navodno radio duži vremenski period.

Evo kako se branio dečak koji je u Kragujevcu izbo dva momka i udario devojčicu - Alo.rs

- Priča se po selu da je on navodno obljubio dve ćerke svoje svastike, tačnije decu rođene sestre njegove žene. Starija devojčica je sada punoletna, dok malena ima šest godina, a nju je osumnjičeni bukvalno čuvao i čak joj je i pelene presvlačio i gledao kao da je njegova, jer on i žena nemaju dece - rekao je jedan šokirani komšija i dodao:

- Sama pomisao da je bilo šta pomislio, a kamoli uradi je jeziva i treba da se strelja ako je sve to uradio toj dečici.

Komšije dodaju da je se osumnjičeni u njihovo selo doselio pre 15 godina.

- U selo je došao nakon što se oženio i za početak su ostali da žive kod tašte u kući, i ostali su tu. Nikad se po njemu ništa nije moglo naslutiti, delovao je kao normalan čovek iza koga se očigledno krio monstrum - kažu za beogradski medij meštani.

Na društvenim mrežama osumnjičenog može se videti da je bio veoma aktivan, kao i da je često bio na druženjima i proslavama, a takođe, često je objavljivao fotografije sa suprugom, kao i ona s njim.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Psihijatri na kontrolu

28.03.2023 16:33

Moze li neko ovakve ljude uspavati. Ovo njihovo lezanje u zatvoru kosta sve gradjane Srbije. Sto je od svega naj gore oni se nikada ni ne pokaju. Lepo njih uspavati I dovidjenja a deci placati lecenje od Trauma.