OTAC "DETETA IZ KADE" VEĆ ROBIJAO! Uroš Pašajlić bio u zatvoru pre 8 godina!
Foto: Alo/Foto: MUP Srbije

"Sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu je dana 29.05.2015. godine, donela rešenje kojim je odredila pritvor protiv osumnjičenog Uroša Pašajlića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

 Pritvor je određen zbog opasnosti da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na neispitane svedoke", rečeno je iz Prvog osnovnog suda u Beogradu za naš portal.

Ovo je monstrum koji je držao ćerku u kadi i zlostavljao - Alo.rs

Podsetimo, devojčica nikada nije bila kod lekara, niti je izašla napolje.

"Devojčica nikada nije bila kod lekara na pregledu, nije krenula u školu, niti je izašla napolje. Komšije dete uopšte nisu nikada videli. Nađena je sklupčana u kadi, dezorjentisana, neuhranjena... Dali su joj neophodnu negu kod lekara i prebačena je u prihvatilište, dakle, nije životno ugrožena. Osim toga, bilo je navoda da se majka deteta pojavljivala oko stana na Zvezdari. Ti navodi nisu potvrđeni, majka je osuđivana, njoj je pravno oduzeto starateljstvo, ona je zavisnik, lišena je mogućnosti da bude "majka" detetu, tako da nadležni nju nisu ni tražili, niti će. Čeka se da on bude uhapšen", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

http://www.mup.gov.rs/wps/wcm/connect/c85b4cfe-6f54-4986-99f3-56e2778171b2/1sajt.jpg?MOD=AJPERES&CACHEID=ROOTWORKSPACE-c85b4cfe-6f54-4986-99f3-56e2778171b2-osD8NBe

 

 

Komentari (1)

Loading
No Mercy

28.03.2023 11:38

Šta radi centar za socijalni rad,zar ne postoji evidencija osuđivanih osoba za nasilje u porodici radi kasnije kontroli.