OVO JE OTAC IZ PAKLA Policija traga za Urošem jer je godinama dete držao u kadi i zlostavljao
Foto: Printscreen

Kako se saznaje, devojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, u poslednji čas je spasena kad su dve policajke krajem prošle nedelje provalile u stan na prvom spratu stambene zgrade u Mirijevu.

One su dete tada u kupatilu zatekle u teškom stanju, kako leži u kadi. Devojčica je bila toliko izgladnela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Jezivo zlostavljanje otkriveno je 24. marta kada je devojka osumnjičenog oca devojčice prijavila da ju je pretukao, a potom i šokirala policajce kada je ispričala da on drži ćerku kao roba u stanu na Zvezdari.

OVO JE OTAC IZ PAKLA Policija traga za Urošem jer je godinama dete držao u kadi i zlostavljao

 

 

Očevici koji su prisustvovali izvlačenju deteta iz zgrade od strane policije, rekli su da je dete izneto jedva živo iz stana pakla. Kako nezvanično saznajemo, dete je duži period držao u kadi u stanu koji užasno smrdi na leševe.

Komšije su takođe navele da su kroz prozor kupatila čule kako devojčica plače i zapomaže, te da su zvale policiju u poslednje tri godine čak tri puta.

Po nalogu dežurnog tužioca ranije danas raspisana je potraga za Urošem P, osumnjičenim da je bio nasilan prema partnerki i držao svoju ćerku (8), za koju je pregledom utvrđeno da je neuhranjena i zapuštena. Uroš P. se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici i protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete, saopštilo je tužilaštvo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading