PRONAĐENO SEDIŠTE SA ČAMCA Porodice nestalih imaju jedan apel
Foto: Printscreen/Printscreen

Oni dodaju da je tokom potrage pronađeno sedište sa čamca dva kilometara nizvodno od Pančevačkog mosta.

Ne odustajemo  i nadam se da će zbog vikenda biti još više dobrovoljaca koji žele da pomognu. U potragu su trenutno uključene sve zvanične službe specijalizovane za ovakve situacije, od Rečne policije, od vojske na reci koji imaju čamac i sa roniocima, uključeni su dobrovoljci koji čamcima obilaze obale koje pretražujemo u nadi na naiđemo na dobar rezultat. Na kraju krajeva, i dalje se nadamo dobrom rezultatu - rekao je Dušan Marković

PRONAĐENO SEDIŠTE SA ČAMCA Porodice nestalih imaju jedan apel

Foto: Faceboo

 

Porodice apeluju i mole sve ljude dobre volje koji imaju čamce, kajake, dronove ali i opremu za potragu na kopnu da se jave i priključe potrazi.

- U ime porodice i prijatelja mog supruga Nenada, kao i Milana Nikolića, Miloša Markovića, koji su nestali nakon prevrtanja čamca na Dunavu, u noći između subote i nedelje, apelujem na ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu u potrazi čamcima za našim najmilijima. U potrazi su nam neophodni čamci i druga plovila, a posebno ona opremljena dodatnom opremom poput sonara.

Svako ko je zainteresovan i misli da može da nam pomogne, može se javiti Dušanu Markoviću na broj telefona: 063/72-01-202 - apelovala je supruga nestalog Nenada.

Podsetimo, četvorica mladića u subotu su otišli do Višnjice na izlet, a u večernjim satima krenuli su nazad, kada ih je poklopio talas i prevrnuo čamac u kom su se nalazili. Mane K. uspeo je da ispliva do obale, hodao kroz šiblje i šuu i ušao u kuću u blizini u Krnjači.

Porodica kod koje je ušao mu je dala suvu odeću i čaj i pozvala policiju. On je dao izjavu na licu mesta, a potom ga je odvezla Hitna pomoć.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading