NOVI DETALJI UBISTVA KOD SREMSKE MITROVICE Otkriveno ko su osumnjičeni momci koje traži policija!
Rina

- Dežurna služba policijske uprave u Sremskoj Mitrovici sinoć je oko 22 časa obaveštena kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak. Policijska patrola odmah je izašla na lice mesta. Utvrđeno je da je u pitanju telo Dragana Jovanovića zvanog Dragiša (54) iz Jarka, koji nije davao znake života - navodi izvor beogradskog portala.

ŠOK I NEVERICA U ZAJEČARU! Majka kojoj je ćerkica prebijena nasmrt, puštena iz pritvora!

Naime, kako saznaju mediji, utvrđeno je da je Dragan Jovanović Dragiša, zajedno sa Banetom J. (26) iz Jarka i Stevanom N. (20) iz Šašinaca bio u gostima kod Dragana J. iz Jarka i da su popili veću količinu alkoholnih pića.

U jednom trenutku došlo je do rasprave između Dragana Jovanovića Dragiše i Baneta J., nakon čega je Bane izvadio veći nož i njime pretio Jovanoviću.

Napustili kuću, pa se ponovo sukobili

Navodno sukob se ubrzo smirio, a Dragan Jovanović zvani Dragiša, Bane J. i Stevan N. napustili su kuću Dragana J.

Tada su se ponovo sukobili.

Nakon 15 minuta, Dragan J. je od komšije čuo je da se ispred njegove kuće nalazi telo bez znakova života. Utvrđeno je da je u pitanju telo Dragana Jovanovića Dragiše.

Na licu mesta obavljen je uviđaj.

Telo je odneto na obdukciju po nalogu VJT u Sremskoj Mitrovici.

Za Banetom J. i Stevanom N. je raspisana policijska potraga zbog sumnje da su izvršili krivično delo Ubistvo u saizvršilaštvu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading