ŠOK I NEVERICA U ZAJEČARU! Majka kojoj je ćerkica prebijena nasmrt, puštena iz pritvora!
Foto: Alo

 

Petra Vladulović (2), koju je, kako se sumnja brutalnim batinama ubio očuh Miloš Nikolić (26) tako što ju je udarao po glavi i telu dok nije prokrvarila i pala u nesvest, a njena majka Jelena Todorovska (24) sve posmatrala u iznajmljenoj kući u Zaječaru, život je izgubila pre mesec dana, a njena majka je puštena iz pritvora.

Na ovu odluku o pritvoru, stric malene, Ljubinko Vladulović, u ispovesti za Telegraf, kaže da je šokiran i zbunjen tim potezom.

PRESREO ŽENU NA AUTO-PUTU, PA JE 7 PUTA IZBO NASMRT Evo na koliko je osuđen Srbin iz Nemačke za ubistvo bivše supruge

"Ništa nam nije jasno... Kako da je puste, a po nama je ona učestvovala u ubistvu. Ona je saučesnik, pa na Petrinom telu su otkrivene i stare povrede, znači, sve je znala, a ćutala. Ceo komšiluk se čudi.

Još je njen otac došao da me provocira na dan kada je izašla iz zatvora, našao me ispred prodavnice, da mi dobacuje sve i svašta i govori da je zakon pokazao da njegova ćerka nije kriva. Strašno! Mi ništa ne znamo, hoće li se voditi dalje neki postpuka protiv nje, o čemu se ovde radi uopšte?", kaže on i priseća se kobnog dana kada je ona došla da ostavi stariju decu, Dunju i Dušana, a otišla sa malom Petrom.

ŠOK I NEVERICA U ZAJEČARU! Majka kojoj je ćerkica prebijena nasmrt, puštena iz pritvora!

Printscreen

 

"Trebalo je da vrati decu oko 5, a dovela ih je u 2. Možda i bolje, ko zna šta bi bilo... Vraćala ih je i gledala u nas i smejala se kao da je drogirana i odvezla malu u kolicima. Tu noć je Miloš ubio Petru. Nemanji, Petrinom ocu, nije dobro uopšte, svaki dan idemo na groblje.

Jelena je u kući kod majke i oca. Nemamo nikakav kontakt sa njom, niti ćemo imati, još neki problem da nam napravi... Samo se nadam da će biti pravedno suđenje. Nemanja treba da ide kada počne suđenje, ali samo ne znam kada će da počne... Deluje sve mnogo dugo", navodi on.

Podsetimo, prema rečima našeg sagovornika iz istrage, devojčicu je tokom svog monstruoznog iživljavanja navodno držao za kosu dok je udarao njenom glavom o zid.

"Policija je na zidu u kući videla krv, a u ćošku na podu komad devojčicine iščupane kose. Urađena je DNK analiza i utvrđeno je da to Petrina krv. Veruje se da je Miloš Nikolić, osumnjičen za njeno brutalno ubistvo, osim što ju je udarao šakama po telu i glavi, digao držeći je za kosu i udarao njenom glavom o zid dok joj nije išupao kosu sa kožom i tu je dete palo na pod", rekao je sagovornik medijma.

Njena majka Jelena Todorovska (24) je sve posmatrala, a kako saznajemo, na saslušanju je dala izjavu, odnosno, svoje "objašnjenje" o nastanku povreda svoje ćerke od kojih je malena preminula nakon sat vremena borbe lekara da joj spasu život.

"Ona je rekla da je devojčica sama pala i ogulila deo glave o sto, a da je ona za to vreme bila u WC i nije stigla da joj pomogne", rekao nam je sagovornik.

Milošu Nikoliću, ako se dokaže da je kriv za delo koje mu se stavlja na teret, preti doživotna kazna zatvora, dok se majka za sada tereti za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Inače, obdukcija Petre (2) koja je završena na Institutu za sudsku medicinu u Nišu, pokazala je da je detetu od silne udaraca rascepana jetra i da je smrtonosne povrede imala i na glavi, rečeno je medijima u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Petru je podsetimo, svu krvavu u modricama, kako leži na podu i guši se zapravo "zgrabila" tetka Tamara, rođena Jelenina sestra koja je u kobnom trenutku došla da ih poseti i krenula da nosi u bolnicu, međutim Jelena joj je uzela Petru.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading