UZ ZVUKE VIOLINA IRENA KOJA JE POGINULA NA KOPAONIKU ISPRAĆENA Zašto nam je uze bože, tužno da tužnije biti ne može
Foto: Printscreen/Facebook

Na večni počinak ispraćena je uz suze, jecaje, tužne zvuke violine i pesmu "Tiho noći moje zlato spava" a nad njenim odrom su se kroz sablasnu tišinu prolamala pitanja: "Zašto?""Zašto nam je uze bože?", "Kome si ti skrivila da te tako nešto zadesi?", "Šta si Bogu zgrešila?"... Samo su neka od pitanja koja su kroz suze postavljali rođaci i prijatelji, a na koje nikada odgovor dobiti neće.

Podsetimo, Irena je završila Pravni fakultet kao jedan od najboljih studenata generacije sa prosekom preko 9,50 i odmah je nastavila da se usavršava na postdiplomskim studijama a počela je i da radi kao asistent u Višoj poslovnoj školi, zatim na jednom privatnom pravnom fakultetu sve dok se nije zaposlila u kancelariji izvršitelja Vujadina Masnikose.

Masnikosa nije krio tugu zbog gubitka drage koleginice koja je u njegovoj kancelariji radila devet godina.

Foto: Alo ilustracija

 

- Mi se trudimo u kancelariji da gradimo dobre međuljudske i prijateljske odnose a to nije bilo teško sa Irenom. Ona je bila divna osoba sa kojom su svi na poslu bili prijatelji a ne puke kolege. Izuzetno vredna osoba koja je bila veoma posvećena poslu a pored toga je nalazila vremena i da drži praksu studentima Pravnog fakulteta koji su dolazili u našu kancelariju. Vest o njenoj pogibiji nas je potpuno zatekla i šokirala - rekao nam je Masnikosa.

Podseća da je uvek bila spremna da uči i da se usavršava što je tokom godina i dokazala odlaskom i u Holandiju na specijalističke studije i postdiplomskim studijama ali i svojim odnosom prema poslu.

- Veliki je to gubitak za sve nas i velika tuga. Saosećamo sa porodicom i saučestvujemo u njihovom bolu - kratko je zaključio naš sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, Irena i Dragan Vujić (39) iz Aleksandrovca nastradali su 18. marta tokom noći na Kopaoniku kada su se motorne sanke na kojima su se vozili, prevrnule i survale u provaliju. Irena i Dragan su se upoznali te večeri u kafiću na Kopaoniku.

- Oni su bili u kafiću koji se nalazi na vrhu staze Karaman, nisu se poznavali. Upoznali su se u kafiću i devojka ga je zamolila da je motornim sankama spusti do podnožja planine. Seli su na motorne sanke i na jednom prevoju, takozvanoj skakaonici samo se survali - rekao je izvor.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

 

Komentari (0)

Loading