UBIO OCA PA LEGAO DA SPAVA U NJEGOV KREVET: Komšija koji je zatekao mrtvog Petra (56) otkrio detalje užasa kod Sremske Mitrovice
Foto: Alo/Foto: Društvene mreže

 

Komšija Bogosav ispričao je detalje nezapamćenog zločina u selu kod Sremske Mitrovice. Tvrdi da je Nemanja K. u čijoj kući je sin ubio oca za dlaku izbegao smrt.

- Zločin se desio oko 23 sati. Ja sam ujutru u šest sati saznao od Nemanje da je u njegovoj kući Peru Kaleju, kako smo ga zvali, ubio sin koji se doselio kod njega posle mnogo godina. Kazao mi je da je bio sam u kući kad je čuo lupanje kapije i haos u dvorištu. Ubrzo su mu otac i sin upali u kuću i počeli pijani da se tuku, pokušao je da ih urazumi, ali je i on bio pijan i shvatio je da je Zoran u naletu besa spreman i njemu da naudi pa je pobegao kod druga u selu da tamo prespava. Kad se ujutru pre šest vratio kući na podu je zatekao unakaženog Peru i dotrčao je kod mene da mi kaže. Rekao mi je da bi i njega Zoran ubio da nije pobegao - ispričao je Bogosav.

Dodaje da je čim je od Nemanje čuo za zločin pohitao u njegovu kuću da proveri da li je Petar preminuo ili je samo u nesvesti nakon batinanja sina.

- Proverio sam da li je Pera stvarno mrtav tako što sam ga nogom udario u taban. Video sam da u njemu više nema života jer mu je lice bilo potpuno ulubljeno, sve je bilo ubačeno unutra, i nos, i oči, i usta, sve. Pozvao sam policiju koja je stigla u sedam i nešto. Otprilike sat vremena posle mog poziva. Kad su obavili uviđaj ubicu su pronašli da spava u očevom krevetu - ispričao je Bogosav.

Komšija tvrdi da je Nemanja K. pre dolaska oca i sina i krvavog pira u njegovoj kući prethodno dolazio kod njega.

- Nemanja je uveče pre nego su kod njega upali Pera i sin dolazio kod mene. Platio mi je dug i uzeo pola litra rakije šljive i otišao kući da legne. Kad ne lei vraže, upadoše divlji i isteraše pitome. Pitao sam Nemanju jel im davao rakiju, ali on mi je rekao da nisu sedali nego su došli tukući se. Slomili su mu astal, televizor i štošta još po kući - prepričava Bogosav.

UBIO OCA PA LEGAO DA SPAVA U NJEGOV KREVET: Komšija koji je zatekao mrtvog Petra (56) otkrio detalje užasa kod Sremske Mitrovice

Foto: Društvene mreže

 

 

O ubici Zoranu seljani nemaju mnogo saznanja osim što im je poznato da je bio strašno problematičan i da navodno pije i drogira se te da mu je uzor nekadašnji beogradski kriminalac Kristijan Golubović, a o čemu svedoče i njegove objave na Fejsbuku.

- Kažu da je bio na Kosovu, a neki pričaju i u inostranstvu. Oca je ubio pošto su celo popodne i veče pili pivo ispred prodavnice u selu. Kad se prodavnica zatvorila Zoran je lupao na vrata i radnice su njemu i ocu rekle "idite u kafić mi ne radimo više". Prodali su im još piva i oni su odatle otišli kući, a onda kod Nemanje - kazuje komšija.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading