"NAIŠAO JE TALAS I SAMO NAS PREKLOPIO" Mane objasnio kako se čamac prevrnuo: Ne daj Bože, čitaćeš u novinama!
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/Printscreen

Mene se zahvaljujuči dasci obložene stiroporom, uspeo da se održi na vodi a potom da se dokopa obale. On je sav pogubljen i izgreban od rastinja upao u prvu kuću na koju je naišao. 

Uzrujan i uplašen jedva je uspeo da objasni šta se dogodilo.

- Bili smo gore, išli smo iz Višnjice, šetali, pili, krenuli smo kući da Beograd. Naišao je talas i samo nas poklopio i tamo se okrenulo nas trojica, samo sam ja došao plivajući do obale, brate. Ne daj Bože, sutra čitaš u novinama, brate. Molim te, molim te", jedva je izgovarao Mane, koji je bio izbezumljen.

Foto: Alo ilustracija

 

Podsetimo, trojica mladića nestali su u subotu uveče u reci kod Ade Huje kada im se prevrnuo čamac u kom su bili. Sa njima je u polovilu u tom trenutku bio i četvrti drugar, Mane K. koji je jedini uspeo da dopliva do obale. On je pregledan u Urgentnom centru, fizički je stabilan, ali je pod velikim stresom i šokom, kažu njegovi poznanici.

Masanori Jošida

 

Prema njihovim rečima, ništa nije ukazivalo na to da će se ovako nešto dogoditi, a za svu četvorici imaju reči hvale, nazivajući ih velikim ljubiteljima prirode i druženja.

- Milan  uskoro postaje otac, jer je njegova žena trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obevestio prijatelje na Fejsbuku. Mane K. i Nenad  su kumovi. Voleli su reku, provodili su vreme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem - kaže izvor i dodaje da su se četvorica drugara u subotu okupila posle dužeg vremena.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading