JEZIVA POZADINA NESREĆE U GROCKOJ: Otac se namerno zakucao u banderu, pored njega sedela ćerka?!
Foto: Printscreen

Kako se sumnja ovaj udes nije bio nesrećan slučaj, već samoubistvo i pokušaj ubistva. Prema navodima poznanika pokojnog čoveka, on se nedavno rastavio od žene.

- On je već duže vreme pretio ženi i primoravao je da mu se vrati. Pretio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je, kako smo čuli, tražio da kupi pištolj na crno - pričaju žitelji mesta na teritoriji opštine Grocka, gde se desila nesreća. Kako dodaju, pokojni čovek je važio za agresivnog.

- Videlo se da je psihički labilan, znao je brzo da plane - kaže naš sagovornik.

Kako objašnjavaju, i na video snimku stravičnog udarca "punta" u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

- Čak se i na snimku vidi da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život - pričaju komšije.

Prema rečima žene koja je bila očevidac, a koja je kasnije povređenoj tinejdžerki pružila prvu pomoć jer je medicinska sestra, čovek nije imnao nameru da se zaustavi.

- Prvo je prošao pored nje kolima, napravio krug i onda projurio tako da je ženu zatresao i zabio se u tu betonsku banderu. Ona je potom prišla i pomogla tinjedžerki do dolaska Hitne pomoći - kažu nam košije i dodaju:

- Znali smo da je maltretirao ćerku i ženu. Terao ih je da rade sa njim na njivi i svašta im govorio, a njegova je supruga odlučila da to više neće trpeti i odselila se sa ćerkom kod svoje sestre.

Komšije kažu da je ćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu.

- Kad su krenuli otac je rekao da drugarica ostane u kuću, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije - kažu naši sagovornici.

Prema rečima komšija, muškarac navodno nikako nije mogao da podnese rastanak od žene sa kojom ima ćerku, koju je zamalo odveo direktno u smrt.

- Molimo se za devojku, nadamo se da je jaka i da će uspeti da se iščupa i da će prebroditi sve povrede - navodi naš sagovornik.

Istragom će naknadno biti utvrđen tačan uzrok ove nesreće.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading