UBICE RANKA ''ESKOBARA'' Jedan izmirio dug prema ''kavčanima'' surovim ubistvom, drugi pokušao da se prekolje
Foto: Alo/Alo!/Nikola Todorović

Stefan se, posle robije, hvalio da je osvedočeni kriminalac, dok je Luka jednom prilikom u rodnom gradu pokušao pred društvom da se zakolje!

Stefan Z. je proveo pet godina u zatvoru zbog trgovine drogom, a po izlasku na slobodu, 2021. godine nastavio je da se bavi kriminalom. Sumnja se da je pristao da ubije Radoševića da bi time namirio dug prema "kavčanima", čiju je drogu prodavao, piše portal ''24.sedam''.

MEŠTANI TRBUŠNICE SE PLAŠE ZA SVOJU BEZBEDNOST ''Oka nismo sklopili. Migranti kroz selo nosili telo ubijenog, pa lupali na vrata''

Drugi osumnjičeni Luka V. je pre izvesnog vremena u jednom kafiću stavio sebi nož pod grlo preteći da će da se zakolje, nakon što je u lokalu izbila svađa. Za ovog mladića kažu da potiče iz dobre porodice, da mu je stric bio ugledni sudija u ovom gradu, ali da je Luka odavno krenuo stranputicom, družeći se sa loklanim dilerima.

Ranko Radošević je ubijen 9. marta u kafiću u beogradskom naselju Rušanj, na benzinskoj pumpi, kada su maskirani napadači sa kapuljačama na glavi i hirurškim maskama preko lica ušetali u lokal i pucali u žrtvu, koju su potom overili sa dva hica u glavu. Sa ubicama je, kako se sumnja, prethodno imao dogovor da se tu nađu zbog prodaje automobila.

Stefan i Luka uhapšeni su ubrzo nakon brutalnog ubistva Radoševića, koji je bio kum sa Bobanom Baćovićem iz Nikšića, za koga se veruje da je posle ubistva Jovice Vukotića u Istanbulu preuzeo vođstvo nad "škaljarskim klanom".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading