PITALI SU DA LI SI TI TRIVO?, A ONDA SU GA UNAKAZILI ŠTANGLAMA Otac mladića kog su pretukla 4 huligana van sebe
Foto: Printscreen

Brutalan napad dogodio se u nedelju u ranim jutarnjim časovima oko tri, kada je grupa od četvorice maloletnika iz za sada nepoznatog razloga prišla i brutalno pretukla mladića.

- Šokiran sam šta se dogodilo mom sinu! Dete je jedva izvuklo živu glavu zbog nekih huligana koji su iz čista mira prišli mom detetu i pretukli ga toliko da sada ne zna ni ko je - ovim potresnim rečima za medije počinje svoju ispovest Pera Janjić, otac povređenog Jovana.

Naš sagovornik kaže da je kobne večeri njegov sin bio u provodu sa devojkom, i da se u parku na klupi našao jer je čekao taksi sa devojkom.

- Prišla su mu dvojica napadača i obratila mu se rečima "da li si ti Trivo" kada je rekao da nije, onis u nešo gunđali, a zatim otišli, ali ne zadugo. Kroz nekih pet minuta vratili su se ali u pojačanom sastavu. Njih četvorica prišla su mom Jovanu i njegovoj devojci, i počeli da ga tuku motkama i štanglama - kaže otac povređenog i dodaje:

- Nemilosrdno su ga toliko tukli da je pao u nesvest. Srušio se na zemlju, a nasilnicu su pobegli. Njegova devojka se zbunila, jadno dete, šta će i ona se uplašila.

Pera navodi da je policija i ekipa Hitne pomoći brzo i efikasno odradila svoj posao, i da su ubrzo identifikovani napadači, dok su lekari takođe, uspeli da spasu njegovog sina i zahvalan im je na tome.

- Moj sin je sada u bolnici i hvala Bogu nalazi se van životne opasnosti. Ima unutrašnje krvarenje mozga, slomljena mu je jagodična kost i zatvoreno mu je oko. Sada je u svesnom stanju i nadam se da će se ubrzo oporaviti - kaže on i dodaje:

- Sada trenutno ima amneziju i pita se zašto je u bolnici. Doktorka mi je navela da je sva sreća da je preživeo, jer da ga je neki od nasilnika udario samo dva milimetra sa leve strane bilo bi koban po njega. Jako mi je teško da ga gledam u takvom stanju, ali najbitnije mi je da je živ i da će biti dobro.

Janjić navodi i da je u pitanju grupa mladića iz navijačke grupa "Familija" koji, prema njegovim rečima mnogima stvaraju probleme.

- Dvojica maloletnika prema rečima policije teretiće se za pokušaj ubistva mog sina, a za ostalu dvojicu i dalje se delo kvalifikuje. Boriću se za svoje dete, koje mrava ne bi zgazilo. Nedužan je, a neko je iz nekog svog ludila odlučio da mu oduzme život - kaže čovek i dodaje:

- Jedan od maloletnika koji je učestvovao u napadu nad mojim sinom je pre 10 dana nožem izbo čoveka i našao se na slobodi. Eto, šta će takav klinac na slobodi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading