BOLNE REČI MAJKE UBIJENE DEVOJKE IZ GROCKE: Neno, ćeri moja 8. marta sam te predala čoveku koji te je ubio, pa drugi nisi ni dočekala
Foto: Alo/Društvene mreže

Venčali su se 22. marta prošle godine.

Međutim, već 23. januara ove godine ona se vratila u dom svoje majke Ivane Bekić u Grocku. Suprug je tada prvi put potegao pištolj na nju, ali ona nije želela da ga prijavi policiji jer je znala koliko voli svoj poziv. Jednostavno se okrenula. Majka Ivana ju je podržala u odluci.

 

Ipak, 10. februara ove godine nađena je mrtva u kući pored Đorđa. On im je presudio. Danas je mesec dana od velike tragedije.

- Nikada se nisam mešala u Nevenim izbor. Ona je moja ćerka i kada mi je rekla da je zaprošena bila sam najsrećnija na svetu. Znala sam kakve je obaveze kroz život čekaju, ali ona mi je rekla da je na sve spremna. Ja sam je podržala kao što i radim sa druge dve ćerke- počinje svoju ispovest za "Telegaraf.rs" Ivana Bekić.

Dan žena 8. mart ove godine jedva je preživela. Setila se svega. Tada ju je predala čoveku koji ju je ubio. Ivana dane provodi na groblju. Uskoro će Neveni i 40 dana, pa će obeležiti. Svega se nesrećna majka seća, dana kada je Nevena rekla da je upoznala Đorđa, dana zabavljanja, kada je zatražio ruku njene ćerke, venčanja, razocarenja i smrti.

- Tog 10. februara ove godine poslala sam ćerku kod Đorđa. Govorila mi je da joj se ne ide, molila me...Rekla sam joj: "Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite, raziđite se ko ljudi". I Đorđe joj je rekao da bi bilo lepo da se vide i da popričaju, a da ne okreću glavu jedno od drugog". Nisam verovala da će je ubiti...- kaže Ivana, majka ubijene Nevene .

Teško je majci i da priča. Nema reči da opišu njenu tugu.

- Moja Nevena je 23. janura ove godine napustila supruga. Tada je mi je krišom poslala poruku i tražila da mu zovem oca jer je repetirao pištolj i uperio ka njoj. Roditelji su mu na svu sreću bili u blizini kuće gde su oni živeli. Tada ga je otac savladao. Ona me je molila da nikome ništa ne pričam. Nije želela da izgubio posao policajca. Obećala sam joj da ću ćutati. Dvadest dana pre smrti bila je srećna. Živela samnom i dve sestre... - priča Ivana.

Ubeđivala je Ivana svoju ćerku pre godinu dana da je mlada za udaju, ali toliko je volela Đorđa da joj ništa nije bilo teško.

Nesrećna majka bez najstarije ćerke Nevene ostala je 10. februara ove godine. Đorđe je nakon kraće raprave pucao u Nevenu,pa u sebe. Neđeni su mrtvi u kući u kojoj su živeli.

Svim ženama želi da poruči samo jedno:

- Ne trpite nasilje već ga prijavite policiji- kaže Ivana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading