SASLUŠANJE BRATA OŠTEĆENE DANAS U TREĆEM OJT Nastavak istrage protiv poznatog hirurga sa VMA
Foto: Printscreen/Društvene mreže

On treba da da iskaz vezano za događaj nakon incidenta za koji se hirurg tereti, jer je došao po pozivu, da pomogne sestri koja je imala teške povrede. 

I. O. je inače nedavno operisala ruku koja joj je, kako tvrdi, pored ostalih povreda zadobijenih od suprugovih batina, bila najugroženija, i kako saznajemo, njen oporavak dobro teče.

Inače, pre brata supruge poznatog hirurga, u Tužilaštvu su svoje iskaze dali policajac koji je bio na uviđaju, kao i još dva svedoka - kućna pomoćnica i prijateljica I. O.

Nezapamćeni ritualni zločin u Apatinu - Alo.rs

Ni jedna od svedokinja ne zna da su se supružnici svađali, naprotiv. Rekle su da su delovali kao srećan i skladan bračni par, te da im nije poznato da je doktor vršio verbalno, niti fizičko nasilje nad ženom, odnosno da ju je tukao.

Prijateljica I. O. samo je istakla da joj se drugarica žalila da je muž maltretira, ali da su to posredna saznanja i da ona, tako nešto, nikada nije videla. Za doktora svedokinja kaže da je čovek spreman da pomogne, ali da joj je uvek delovao kao "uobražen".

Posle davanja iskaza brata I. O. sledi njeno saslušanje, a nakon toga i njenog supruga N. O., koji je u prvom momentu odbio da se izjasni pred Tužilaštvom. U međuvremenu, promenio je mišljenje i sad želi da iznese odbranu.

N. O. se, inače, od trenutka hapšenja, nalazi u pritvoru, koji mu je pre nekoliko dana produžen.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading