SATANISTA ZAKLAO STARICU! Nezapamćeni ritualni zločin u Apatinu
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

On se sumnjiči da je  je u ponedeljak nožem zaklao staricu Bosiljku M. u njenoj kući,  najverovatnije u okviru nekog sektaškog ritualnog obreda!

U prilog tome govori činjenica da je na nožu kojim je ubijena Bosiljka urezan satanistički simbol pentagram, a iste i slične sektaške znake Petar je istetovirao na više mesta po telu. Takođe, u Petrovom stanu nađeni su i simboli glave jarca, što je takođe obeležje satanista.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Petar je bio školski drug Bosiljkine unuke, pa je bio upoznat s prilikama u toj porodici. Starica je nakon smrti sina i snaje živela sama sa unukom u Apatinu, dok je Petar živeo na drugom kraju ovog mesta.

SATANISTA ZAKLAO STARICU! Nezapamćeni ritualni zločin u Apatinu

Foto: Alo/ilustracija

 

- Osumnjičeni je u ponedeljak pozvonio na vrata nesrećne Bosiljke i ona ga je pustila pošto ga je poznavala. On ju je tad zaklao nožem, najverovatnije u okviru nekog sektaškog rituala, ali je ispremetao stvari po kući. Moguće je da je tako želeo da zavara trag kako bi policija pomislila da je reč o pljački - objašnjava naš izvor i dodaje: Tokom uviđaja u dvorištu ubijene starice pronađen je nož sa ugraviranim pentagramom, a pomoću bioloških tragova na dršci i sečivu identifikovan je ubica.

Naš sagovornik napominje da je osumnjičeni uhapšen u sredu u svojoj kući u Apatinu.

- Prilikom pretresa prostorija pronađena je krvava garderoba, za koju se ispostavilo da ju je nosio u trenutku ubistva. Osim toga, na telu osumnjičenog policajci su uočili nekoliko sektaških tetovaža, nalik na pentagram koji je pronađen na nožu. U kući su nađeni i satanistički crteži i nekakvi sektaški predmeti koji su oduzeti i poslati na veštačenje. Sve to ukazuje na to da je Petar ubio staricu samo da bi izveo neki bolesni sektaški ritual - kazao je naš izvor.

Apatinci kažu da je Petar bio čudan, ali nisu znali da je ogrezao u sektaštvo i satanizam.

- Bio je uvek povučen, miran, ništa nije slutilo da je u stanju da zakolje nemoćnu ženu. Koliko znam, ima dečka u Somboru, ali iako je homoseksualac, niko ga zbog toga nije maltretirao u Apatinu. Zaista su svi u šoku - kazala nam je Petrova poznanica.

Prema rečima naše sagovornice, Petar je iz dobro situirane porodice i zato je malo verovatno da je ubio Bosiljku zbog para.

- Petar je školski drug Bosiljkine unuke i verovatno je znao kada je starica sama u kući. Čula sam i da se dovezao do njene kuće svojim autom kad ju je ubio - priča ova Apatinka.

SATANISTA ZAKLAO STARICU! Nezapamćeni ritualni zločin u Apatinu

Foto: Alo/ilustracija

 

Bosiljka je sahranjena na groblju u Apatinu. Dok su je najbliži ispraćali na večni počinak, Petar je bio na saslušanju u tužilaštvu u Somboru, koje je zatražilo od suda da mu se odredi pritvor do 30 dana. On će najverovatnije uskoro biti upućen na psihijatrijsko veštačenje. 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading