AMRU SLOMILE JEZIVE VESTI O NASTRADALOJ DEČICI Majka poginulih mališana u požaru u Novom Pazaru prebačena na kliniku ''Dr Laza Lazarević''
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Nakon što je saznala da je četvoro mališana tragično stradalo u požaru u Novom Pazaru, njihovu majku Amru A. doktori su prebacili u Beograd, u kliniku "Dr Laza Lazarević". 

AMRU SLOMILE JEZIVE VESTI O NASTRADALOJ DEČICI Majka poginulih mališana u požaru u Novom Pazaru prebačena na kliniku ''Dr Laza Lazarević''

Alo/ M. J.

 

''Ona je jako teško podnela, slomila se. Još joj je i muž jako loše. Pitanje je da li će on preživeti'', kaže rođak ove majke za beogradski internet portal.

OTAC IZ STARE MORAVICE NEUTEŠAN POSLE SMRTI SVOJE DECE Zanemeo od bola, cela ulica u suzama!

Podsetimo, Amra A. zadobila je opekotine u požaru u kojoj joj je nastradalo četvoro dece. Njen suprug Abdularahim teško je povređen i izgorelo mu je preko 50 odsto tela. Njemu se lekari bore za život.

Njihovo četvoro dece uzrasta od šest meseci do 6 godina nastradalo je u požaru koji je izbio u nedelju ujutru u stanu u Novom Pazaru u kojem su živeli.

Rezultati obdukcije pokazali su da su se deca ugušila ugljen-monoksidom.

Podsetimo, otac četvoro mališana živ je goreo dok je pokušavao da spasi svoju decu, tvrde očevici ovog strašnog događaja. Nesrećni čovek je preko terase pokušao da uđe u sobu gde su mu bila deca, ali nije uspeo da otvori vrata.

Lekari u novopazarskoj bolnici rekli su da su tela troje dece bila praktično ugljenisana prilikom prijema, dok je četvrto dete davalo znake života, ali su opekotine bile toliko jezive da ni reanimacijom nije moglo biti spašeno.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading