RODITELJI IZ PAKLA! DANAS SASLUŠANJE U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTVA MALE PETRE Svedoci pred tužilaštvom u Zaječaru daju svoj iskaz!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Saslušanje svedoka u slučaju Petre Vladulović (2), za čije svirepo ubistvo je osumnjičen njen očuh Miloš Nikolić (26), počinje danas u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Kako Telegraf.rs saznaje, iskaze će danas dati otac Nemanja Vladulović i tašta Mirjana Todorovski.

"Obdukcija deteta Petre Vladulović je završena, ali ovom tužilaštvu još uvek nije dostavljen zapisnik o izvršenoj obdukciji od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu. Ispitivanje svedoka je u toku, a koji će svedoci biti ispitani, zavisi od odluke nosioca predmeta. Osumnjičeni Miloš Nikolić, nije od ranije poznat tužilaštvu", rekli su za naš portal.

Sledeći svedoci su, prema našim informacijama, sestra Jelene Todorvoski, Tamara i brat Stefan.

RODITELJI IZ PAKLA! DANAS SASLUŠANJE U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTVA MALE PETRE Svedoci pred tužilaštvom u Zaječaru daju svoj iskaz!

Printscreen

 

Kako je za medije otkrio sagovornik iz istrage ovog slučaja, otkriveni su novi monstruozni detalji ovog nezapamćenog zločina.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u iznajmljenoj kući, a majka devojčice, Jelena Todorovska (24) je sve posmatrala. Osumnjičeni je tokom svog monstruoznog iživljavanja navodno držao dete za kosu dok je udarao njenom glavom o zid.

"Policija je na zidu u kući videla krv, a u ćošku na podu komad devojčicine iščupane kose. Urađena je DNK analiza i utvrđeno je da to Petrina krv. Veruje se da je Miloš Nikolić, osumnjičen za njeno brutalno ubistvo, osim što ju je udarao šakama po telu i glavi, digao držeći je za kosu i udarao njenom glavom o zid dok joj nije išupao kosu sa kožom i tu je dete palo na pod", rekao nam je sagovornik.

Njena majka je na saslušanju dala izjavu, odnosno, svoje "objašnjenje" o nastanku povreda svoje ćerke od kojih je malena preminula nakon sat vremena borbe lekara da joj spasu život.

RODITELJI IZ PAKLA! DANAS SASLUŠANJE U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTVA MALE PETRE Svedoci pred tužilaštvom u Zaječaru daju svoj iskaz!

Printscreen

 

"Ona je rekla da je devojčica sama pala i ogulila deo glave o sto, a da je ona za to vreme bila u WC i nije stigla da joj pomogne", rekao nam je sagovornik.

Milošu Nikoliću, ako se dokaže da je kriv za delo koje mu se stavlja na teret, preti doživotna kazna zatvora, dok se majka za sada tereti za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Osumnjičeni je saslušan dva dana nakon hapšenja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru i tu se, kako su saopštili branio ćutanjem, dok je prema nezvaničnim informacijama, pri hapšenju izjavio da ga je nerviralo što je mnogo plakala i da je samo hteo da je "ućutka".

Istragu protiv majke vodi Osnovno javno tužilaštvo koje je, podsetimo, zahtevalo od zaječarskog Centra za socijalni rad da dostavi izveštaj o postupanjima i preduzimanju mera iz njihove nadležnosti u porodici osumnjičene.

Inače, obdukcija Petre (2) koja je završena na Institutu za sudsku medicinu u Nišu, pokazala je da je detetu od silne udaraca rascepana jetra i da je smrtonosne povrede imala i na glavi, rečeno je za Telegraf.rs u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Petru je podsetimo, svu krvavu u modricama, kako leži na podu i guši se zapravo "zgrabila" tetka Tamara, rođena Jelenina sestra koja je u kobnom trenutku došla da ih poseti i krenula da nosi u bolnicu, međutim Jelena joj je uzela Petru.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading