UŽICE TUGUJE ZA PREMINULOM TRUDNICOM Danas sugrađani ispraćaju mladu isidoru na večni počinak
Foto: Alo/Foto: Z.G.

Mada se za sada sumnja da je uzrok njene smrti sepsa, odgovor zašto je preminula mlada Užičanka daće izveštaj patologa koji se očekuje. Direktor Opšte bolnice Užice dr Dragan Dajmanjanović kazao je za beogradski portal da će komisija za stručni nadzor u ponedeljak obaviti svoj deo posla i istog dana doneti zaključak da li je u lečenju pacijentkinje bilo propusta.

POLICAJAC SPECIJALIZOVAN ZA POMOĆ TRUDNICAMA Milanu se sestričina porađala, policija ih kolima ispratila do ''Narodnog fronta''

Udala se pre 15 dana

Isidora je bila u šestom mesecu trudnoće, a pre petnaestak dana se udala. Užičani koji su je znali i danas su u neverici da nje više nema. Ostaće upamćena, kažu, kao vredna, poštena, uvek nasmejana, požrtvovana, spremna da pomogne. Radila je u jednom užičkom noćnom klubu.

U četvrtak oko 17 sati Isidora je, kako su rekli u bolnici, u jako lošem stanju primljena na odeljenje ginekologije. Imala je povišenu temperaturu i žalila se na mučninu. Odmah je podvrnuga dijagnostici koja je pokazala da fetus koji je nosila nije živ. Stoga je izazvan porođaj posle kada je vraćena na odeljenje.

SASLUŠANI OTAC I SIN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KUMA Nišlijama M.M. i G.M. određen pritvor do 30 dana

Nešto kasnije stanje joj se dodatno pogoršalo, temperatura joj je još više skočila i pala je u komu. Odmah je prebačena na odeljenje intenzivne nege.

Osim ginekologa svi lekari užičke bolnice koji su to veče bili na dežurstvu pozvani su da pomognu da se njen život spase. U pomoć je došla hirurška ekipa, infektolozi, internisti, anesteziolozi, transfuziolozi...

Od kuće su u bolnicu došli načelnik i zamenik načelnika odeljenja ginekologije. Skoro cela bolnica se digla na noge. Na žalost svih koji su znali Isidoru, lekari nisu uspeli da joj pomognu.

UŽICE TUGUJE ZA PREMINULOM TRUDNICOM Danas sugrađani ispraćaju mladu isidoru na večni počinak

Foto: privatna arhiva

 

Preminula je juče nešto iza tri sata, a prehtodno je reanimacijom tri puta vraćana u život. Od kada je pala u komu više se iz nje nije budila.

Žale je i Užičani koji je nisu poznvali. Jutros, kao i juče popodne, ljudi su zastajali kraj umrlica mlade sugrađanke, tužno uzdisali, tiho pričali, neki i plakali.

''Dete moje, život je bio pred tobom.. Neka te anđeli čuvaju. Nisi ovo zaslužila. A trebalo je uskoro da postaneš majka, da se sa svojima raduješ detetu'', jedan je od komentara.

Isidora Puzović biće danas sahranjena na užičkom groblju Sarića osoje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading