POLICAJAC SPECIJALIZOVAN ZA POMOĆ TRUDNICAMA Milanu se sestričina porađala, policija ih kolima ispratila do ''Narodnog fronta''
Foto: Printscreen/Facebook/Serbia Live Beograd

Milan Todorović iz Ripnja dobro je poznat policiji po humanom gestu koji je učinio prošle godine, kada je pomogao trudnoj komšinici da što pre stigne do porodilišta uz asistenciju policije koja ga je pratila do ''Narodnog fronta'' u Beogradu.

SASLUŠAN NAKON OPERACIJE Evo šta je ranjeni Užičanin otkrio policiji!

Večeras se ovaj veliki čovek našao u gotovo identičnoj situaciji, kada je, udruženim snagama, sa istim pripadnikom MUP-a, pomogao svojoj sestričini da na vreme stigne u isto porodilište. 

Milan, još u šoku jer je isti policajac i večeras bio u smeni kao i prethodnog puta, ispričao je šta se to danas dogodilo, baš u trenucima kada je u gradu bila ogromna gužva zbog derbija u fudbalu.

''Pošto je sestričina dobila jake bolove, majka i ja smo je stavili u auto i krenuli ka Narodnom frontu. U vožnji sam pozvao policiju jer sam znao da je derbi i da su velike gužve'', priča Milan.

Kako ističe, odmah ga je sačekala patrola policije na auto-putu i munjevitom brzinom pomogla da stignu do porodilišta, a veliki šok za njega, ali i za policiju, bilo je to što je prošle godine na isti način prevezao trudnu komšinicu uz pomoć policajca koji mu je i večeras izašao u susret.

''Što je najfascinantnije, prošle godine je isti vođa smene bio na dužnosti kada sam vozio trudnu komšinicu, pa me je pozvao i pitao: "Da li je moguće da ti od prošle godine u mojoj smeni ponovo voziš trudnicu?". Zahvalio sam se, a on nam je poželeo sreću. Policajci koju su me pratili su izašli, pozdravili smo se. Bilo im je drago, videlo se. Hvala im'', rekao je Milan za Telegraf.rs.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading