TOMA FILA O ZASTUPANJU SILOVATELJA I UBICA DECE Da li bi poznati advokat branio osumnjičenog za ubistvo male Petre?
Alo

Za teško ubistvo osumnjičen je njen očuh Miloš Nikolić koji se nalazi u pritvoru. On je devojčicu tukao dok se nije onesvestila. Umrla je u najgorim mukama. Imala je prelome na glavi i rascep jetre.

SUĐENJE ZA UBISTVO DUŠKA RAJIĆA (19) BLIŽI SE KRAJU, OTAC OGORČEN "Plašim se da za mog sina neće biti pravde " 

''Nikada u životu nisam branio silovatelje niti ubice dece. Osumnjičenog iz Zaječara nikada ne bih zastupao pred sudom. On će po svemu sudeći dobiti advokata po službenoj dužnosti i nadam se ,ukoliko sud utvrdi da je kriv, i doživotni zatvor. Ali, moram vam reći kazna kao kazna nije rešenje. Već da se o nasilniku priča. Da bruji televizija, radio, da se o njemu stalno govori. Da bude svima na oku, da se izloži stubu srama''..., kaže Toma Fila, poznati advokat.

Prema njegovim rečima, mi smo kao društvo u slučaju u Zaječaru zakazali.

TOMA FILA O ZASTUPANJU SILOVATELJA I UBICA DECE Da li bi poznati advokat branio osumnjičenog za ubistvo male Petre?

Društvene mreže

 

''Nije moguće da on nije bio ranije nasilan. Samo u Srbiji ljudi ćute i ne prijavljuju policiji kad muškarac bije ženu ili dete. Reklo bi se gledaju svoja posla. Mi kao društvo moramo da sprečimo da do ubistva dođe, a kazna... kome kazna znači kada se jedno dete ubije? Ni doživotna ga neće vratiti'', tvrdi Fila.

Kako sam kaže dok je bio u Holandiji bio je svedok jednog slučaja.

''Naime, komšija je policiji prijavio komšiju jer je vozio "ćelave" gume. On je bio opasnost na putu. Neispravnim vozilom mogao je da ubije bilo koje dete. Taj čovek je osuđen i morao je da ide kod komšije koji ga je prijavio da mu se i lično izvini. A mi u Srbiji čujemo da komšija zlostavlja ženu i ćutimo. Kada se budemo osvestili i prestali da gledamo samo sebe pomoći ćemo žrtvama da se izbore sa nasilnikom'', kaže Fila.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading