BETMEN UBIO SRBINA PRED ŽENOM Zločin u Kambodži rasvetljen posle dva meseca! (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Policija u Kambodži/Društvene mreže

Britanac Džejms Spejder (31), zvani Betmen, uhapšen je u Pnom Penu, u Kambodži, zbog sumnje da je 24. decembra prošle godine ubio Srbina Strahinju Dačkovića (37) iz Brusa, i to ispred stana u kojem je on živeo sa suprugom. 

Kako prenose lokalni mediji, Dačković je likvidiran sa tri hica u stomak oko ponoći, nakon što ga je Britanac pozvao da izađe ispred doma i da se nađe s njim, iako su pre toga već bili zajedno u provodu. To je tada potvrdila i supruga žrtve, inače Tajlanđanka.

BETMEN UBIO SRBINA PRED ŽENOM Zločin u Kambodži rasvetljen posle dva meseca! (FOTO/VIDEO)

Facebook

 

- Rekla je da joj je muž, pola sata pošto se vratio iz provoda, rekao da ga zove Britanac i da ide sa se nađe s njim. Ubrzo je začula hice ispred kuće, a kada je izašla, videla je krvavog muža i beli automobil „leksus“ kako se udaljava s mesta pucnjave. Navodno, ona je u kolima prepoznala ubicu, koji je bio prijatelj njenog pokojnog supruga. On je teško ranjen prevezen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo - rekao je ranije izvor.

Lokalni mediji objavili su i snimak ubistva, na kojem se vidi kako Dačković prilazi belom „leksusu“, a potom, kada su se otvorila vrata, pada na zemlju i puzeći beži.

On je, inače, pre smrti bio u klubu s nekoliko prijatelja, među kojima je bio i ubica, s kojim se čak i fotografisao cele večeri.

BETMEN UBIO SRBINA PRED ŽENOM Zločin u Kambodži rasvetljen posle dva meseca! (FOTO/VIDEO)

 

 

Međutim, iako je osumnjičeni uhapšen, motiv zločina i dalje nije poznat.

- Taj momak ima mnogo para. On je verovatno već napustio Kambodžu. Zasad niko ne zna šta se između njega i Dačkovića desilo. Samo nekoliko sati pre zločina sedeli su zajedno i pili. Sve je delovalo u redu među njima - rekao je tada izvor.

Policija je objavila i fotografije osumnjičenog Britanca, koji ima tetovažu pauka na ruci, a nisu sigurni u njegov pravi identitet jer je imao niz identiteta koje je mogao da koristi da ostane anoniman, uključujući Džozefa Svarta, Džejsona Vernacu, Alana Bredlija Vilsona i Džejmsa Spejdera. U kriminalnim krugovima poznat je kao Betmen, zbog svojih tetovaža i tamne odeće.

Pokojni Dačković se preselio Kambodžu pre osam godina jer je, navodno, imao probleme u Srbiji.

- Za sve to vreme nije dolazio u rodnu zemlju. Ipak, pre smrti je trebalo da je poseti prvi put, ali mu se nije dalo. Međutim, tamo je pronašao novu ljubav - Tajlanđanku, s kojom je živeo. Ona je slomljena i nije joj jasno zbog čega ga je izgubila - naveli su tada poznanici žrtve. 

Hvalio se parama i promovisao oružje

Na društvenim mrežama ubijeni Dačković se hvalio luksuznim životom, a gotovo svaka fotografija bila je s novcem, pištoljima, puškama ili tompusima.

Na jednoj od njih Dačković se slikao s više od 5.000 evra u kešu. Dok mu mnogi u komentarima čestitaju, neki mu pišu i „koga si ti roknuo, druže“.

Komentari su se nizali ispod svih fotografija, a na jednoj gde drži pištolj uperen u kameru, napisao je: „Vratiće se rode“, i dobio odgovor: „To, silo, nego šta, svaka roda svom se gnezdu vraća.“

BETMEN UBIO SRBINA PRED ŽENOM Zločin u Kambodži rasvetljen posle dva meseca! (FOTO/VIDEO)

Društvene mreže

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading