HOROR SCENA U BORU Stafordi izujedali ženu po licu
Instagram/192.rs

U Homoljskoj ulici u večernjim satima, par iz Bora, mladić i devojka, koji su na povodcima držali krvoločne staforde pustili su ih i napali su Boranku T. N. koja ih je upozorila da ne bi trebalo pse da drže bez zaštitnih korpi, jer je u blizini stadion koji je uvek pun dece.

- T. N. je žena koja sebe daje za napuštene pse. Nema koje nije zalečila ako je to bilo potrebno i udomila. Ovo što joj se večeras dogodilo je nečuveno.

Samo je pokušala da upozori vlasnike na obavezu nošenja zaštitnih korpi jer se radi o krvoločnoj rasi, oni su to shvatili kao razlog za svađu i pustili pse na ženu. Kerovi su je napali, ujedali po glavi, razvlačili po zemlji, sva sreća je što je na sebi imala debelu zimsku jaknu - navodi prijatelj ove porodice i dodaje:

- Sreća je što su joj deca odmah ušla u kuću. Nakon što joj je suprug izleteo napolje kako bi joj pružio pomoć, vlasnici pasa su pokušali da pobegnu.

Na lice mesta je došla Borska policija i T. N. je zbrinuta u Opštoj bolnici u Boru. Za sada se oseća dobro, još uvek je pod velikim šokom od pretrpljenog straha i povreda.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading