POTRESNA ISPOVEST STRICA DEVOJKE UBIJENE NA ZVEZDARI ''Prvi put smo ga videli na kamerama - nemamo mira, Ivanin ubica je na slobodi!''
Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen

Po rečima strica ubijene devojke, od njenog ubistva nemaju nikakvu zvaničnu informaciju o njemu.

TUŽNA ISPOVEST KOLEGINICE SRPKINJE UBIJENE U KELNU "Mario je bio monstrum, pratio je preko aplikacije i pretio nožem"

"Molimo se da uhvate Jetmira"

''Mi tog Jetmira nikad nismo upoznali, a ni čuli za njega. Molimo se da ga uhvate i da naša Ivana napokon počiva u miru'' dodaje sagovornik beogradskog medija.

Ističe i da bol za Ivanom ne prolazi, te da njeni roditelji i dalje ne mogu da dođu k sebi od tolike tuge.

''Jedan mladi život je ugašen, kako da bude roditeljima...? Izgubili su dete, a ubica je i dalje na slobodi'', priča stric nesrećne devojke.

POTRESNA ISPOVEST STRICA DEVOJKE UBIJENE NA ZVEZDARI ''Prvi put smo ga videli na kamerama - nemamo mira, Ivanin ubica je na slobodi!''

Facebook/Jetmir Gocaj

 

"Volela je zimu"

Kako kaže Ivana je skoro svaku zimu planinarila na Prokletijama.

''Volela je zimu, bila je radosna devojka. Skoro svake godine išla je sa društvom na Prokletije, ali kažem vam niti ja, niti njeni roditelji nikada nismo čuli za tog Jetmira. Ona je imala otvoren odnos sa roditeljima, ne znam zašto im nije rekla za njega'', objašnjava Miodrag.

Napominje i da se neće smiriti dok ubica njihove Ivane ne bude pronađen.

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze.

Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život. Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading