TUŽNA ISPOVEST KOLEGINICE SRPKINJE UBIJENE U KELNU "Mario je bio monstrum, pratio je preko aplikacije i pretio nožem"
Foto: Alo/Društvene mreže

''Ona je medicinski radnik i odlična je u svom poslu. U Keln se doselila u maju prošle godine, a sve kako bi otplatila kredik koji je imala, najverovatnije za stan. Živela je ovde u Internatu, bila na probnom radu i sprema ispit koji je položila sad u januaru. Bila je srećna i nasmejana, sve dok on nije došao'', počinje svoju ispovest Karolinina koleginica.

DRAGANU SMO VIDELI SAMO JEDNOM, JEDINA ŽENU KOJA JE OVDE DOLAZILA JE NJEGOVA MAJKA Komšije o Aleksandru koji je ubio svoju nevenčanu suprugu

Prema njenim rečima, Mario je da bi joj se približio došao da radi kao vozač u okolinu Minhena.

TUŽNA ISPOVEST KOLEGINICE SRPKINJE UBIJENE U KELNU

Društvene mreže

 

Dugovi

''Brzo je tamo dobio otkaz, a onda je došao kod Karoline, u njenih 16 kvadrata u Internatu. Primila ga je samo da bi joj potpisao papire za razvod. Mežutim, to se nikada nije desilo. Sve je trpela kako bi joj pomogao da u Nemačku dovede i ćerku, a on je govorio kako će joj to rešiti'', priča koleginica za beogradske medije.

Mario je, navodno, bio bolesno ljubomoran.

''Na telefonu je imao aplikaciju na kojoj je pratio njeno kretanje, bukvalno je znao kad se nalazi ispred, kad u Internatu, kad je na poslu, sve... A to je bilo još dok je on bio u Majdanpeku, a ona ovde. Imao je mnogo problema, a najviše sa kockom'', kaže sagovornica.

Karolinina koleginica nam otkriva da je Mario bio u velikom dugovima.

''Ona je radila da bi otplatila kredit, a on je besposlen očekivao da mu ona plaća dugove. Pitala sam je kako se ne plaši da legne sa njim u krevet, ali nije ga se bojala, a trebalo je. Bila je hrabra, vredna, veliki borac, nikada nisam upoznala tako dobru i sposobnu ženu'', priča Karolinina koleginica.

Kako je objasnila, Mario je poslednjih dana supruzi pretio nožem ako ga ostavi.

''Rekla mi je da joj je pretio nožem, ali mislila je da ne bi mogao da joj naudi. Čule smo se poslednji put u pola 7 u utorak i trebalo je da dođem kod nje, ali je bila velika gužva i ne bih stigla pa sam otišla pravo na posao, kad sam je ponovi pozvala posle dva sata, već ke bila mrtva. Možda sam mogla da joj spasim život'', kaže koleginica kroz suze.

Ona je i pozvala policiju i rekla im da nešto najverovatnije nije u redu. Oni su otišli do sobe u Internatu i zatekli dva beživotna tela.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading