VOZAČ "BMW-A SMRTI" DANAS PRED TUŽIOCEM Denis izazvao tragediju na Zrenjanincu pijan i nadrogiran!
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/Instagram

Denis S. (23) danas će u 12 sati u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu biti saslušan na okolnosti nesreće na Zrennjaninskom putu kada je nastradala jedna osoba, a tri povređene. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Denis je u nedelju uhapšen u Borči, a preliminarnim testovima utvrđeno je da je vozio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Kako Telegraf.rs saznaje, Denis S. ima čak 57 prekršajnih prijava iz bezbednosti u saobraćaju.

Podsećanja radi, nesreća se dogodila kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

VOZAČ

Foto: Printscreen/Instagram

 

Dž. K. nalazio se za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka, a u nesreći je zadobio teške telesne povrede. On je nekoliko sati kasnije u bolnici podlegao povredama. Njegova devojka  J. I. (34) zadobila je teške povrede.

U vozilu BMW kojim je upravljao Denis S. nalazile su se dve sestre koje su povređene. On je nakon nezgode pobegao, pa se sam javio u Urgentni centar. Tamo su mu konstatovane lake telesne povrede.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading