SUPRUGA HIRURGA OSUMNJIČENOG DA JU JE TUKAO OTPUŠTENA IZ BOLNICE Ona je preuzela brigu o njihovo troje maloletne dece
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTV Pink

I. O. (42), supruga hirurga N.O. (48) osumnjičenog da ju je brutalno pretukao u porodičnoj kući u Zemunu, kako Telegraf saznaje, izašla je iz bolnice nakon operacije i preuzela brigu o troje maloletne dece.

KRALI AUTOBUSE I MENJALI BROJEVE ŠASIJA UZ POMOĆ 40 STATISTA Kriminalna organizacijia razotkrivena zbog srpske državljanke

"Ona je imala operaciju lakta, bila je na ortopediji i puštena je iz bolnice. Sa njom je njihovo troje maloletne dece", rekao nam je sagovornik iz istrage slučaja.

N. je, kako se sumnja, zlostavljao I. O. 27 dana, navodno su sve posmatrala deca. Za to vreme, hirurg sa VMA je bio na bolovanju.

"On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama", rekli su za naš portal.

Podsetimo, Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana N.O. (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

"N.O. uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem", saopštili su iz tužilaštva.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading