MILANKA I DALJE VERUJE DA JE NJENA ĆERKA ŽIVA Brajan je nevin, a moje dete će se pojaviti!
Foto: Alo/Alo ilustracija M.J.

Brajan Volš, podsetimo, danas se preko video-linka uključio na suđenje, vidno mršav, čupav i neuredan. Video-linkom se uključila i njegova advokatica Trejsi Majnor koja je rekla da joj je potrebno vremena jer nije dobila određena dokumenta koja su u vezi s pronađenim dokazima posle čega su se obe strane dogovorile da se video-linkom ponovo uključe 1. marta kako bi ponovo razmotrile status. Volšu je sudija rekao da do daljeg ostaje u pritvoru bez mogućnosti izlaska uz kauciju.

U nebo pušteno stotine belih balona! - Alo.rs

- Brajan je nevin i on ne stoji iza svega ovoga za šta ga terete! I dalje duboko verujem da nije kriv i da će se nakon svega moje dete pojaviti, a njega će osloboditi. Želim da verujem da je tako - rekla je Anina majka, pa dodala:

- Ispostaviće se da joj nije naudio, kao što pričam od samog početka. Stanje u kom se nalazim je veoma teško i ne znam kako se borim sa svim.

Podsetimo, Volš se na prethodnom suđenju izjasnio da "nije kriv", ali detaljnu odbranu do sada nije iznosio. Tužilaštvo ga tereti da je u porodičnoj kući u Kohasetu ubio, a potom raskomadao svoju suprugu, zatim delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio na nekoliko deponija.

Vođu Škaljarskog klana svi zaboravili, danas mu niko nije dao čitulju! - Alo.rs

Beograđanka je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je taksijem trebala da se odveze na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na avion za Vašington, gde je trebala da se hitno javi na posao. Istražitelji su nakon istrage ustanovili da taksi nije pozvan, a klupo krvavog zločina je počeo da se obmotava.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading