KINEZ KOJI JE TUKAO ĆERKU POKAJAO SE NA SUDU I PLAKAO W.L. optužen za nasilje u porodici ide u zatvor - ovo je rekao na suđenju
Foto: Alo.rs

Kineski državljanin W.L. koji je pretukao ćerku na teniskom terenu, krajem oktobra prošle godine, osuđen je danas na osam meseci zatvora u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog nasilja u porodici.

BRAJAN VOLŠ PONOVO NA SUDU Da li će nešto novo biti izneto na današnjem pretresu?

 

Optuženi je odmah na početku suđenja delimično priznao krivicu i sve vreme plakao.

''Ostajem pri svemu što sam rekao u tužilaštvu. Mnogo mi je žao zbog svega što se dogodio i što sada trošim svačije dragoceno vreme. Kajem se zbog svega, a svoje ponašanje mogu da objasnim time da dolazim iz druge zemlje, gde je drugačija kultura i vaspitanje dece je drugačije''', rekao je optuženi i dodao:

''Žao mi je i ovako nešto se više nikada neće ponoviti''.

Njemu je nakon izrečene kazne, produžen pritvor sve dok ne dođe vreme za zatvorsko izdržavanje kazne.

Na početku suđenja odbrana je tražila da suđenje bude zatvoreno za javnost zbog maloletne osumnjičene, ali sudija je taj predlog odbila, s obzirom da je maloletna u Republici Kini.

- Oštećena strana, kao i tužilaštvo se odreklo prava na žalbu. Takođe, maloletna oštećena je odbila da krivično goni oca - rečeno je na sudu.

Branilac optuženog kineskog državljanina iznela je da se ne slaže sa pojedinim navodima tužilaštva.

''Porodica mog klijenta je do tog trenutka bila jedna normalna i zdrava porodica, a sve se promenilo nakon tog snimka. Optuženi koji je fakultetski obrazovan odrekao se svoje karijere zbog ambicije i profesionalne karijere svoje ćerke koja je želela da postane uspešna teniserka i preselio se s njom u Srbiju'', rekla je ona i dodala:

''Sve je uradio kako bi ona uspela, a snimak koji se pojavio ne pokazuje sve ovo što se navodi u optužnici. Naime, došlo je do koškanja, ali ne i do udaraca reketom po stomaku i grudima''.

Advokat okrivljenog rekla je da je tužilaštvo nije navelo zbog čega je došlo do nasilja u porodici.

''Devojčica nije uradila zadatak koji joj je trener dao i kada joj je otac prišao kako bi razgovarao s njom, ona ga je prvo fizički odgurnula i tada je došlo do koškanja i otimanja oko reketa'', rekla je advokatica.

Ona je između ostalog navela da je maloletnica otišla u Kinu i da joj je život potpuno uništen jer je snimak koji je postao viralan uništio karijeru i da je predmet zadirkivanja među vršnjacima, kao i da ne izlazi iz kuće.

Optuženom kineskom državljaninu kao podrška došla je prijateljica iz Kine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading