SASLUŠANE NARKO-SESTRE POREKLOM SA KOSOVA Ovako su se branile i negirale da su švercovale drogu!
Foto: Alo/Foto: MUP Srbije

Rođene sestre poreklom sa Kosova i Metohije, danas su privedene u Više tužilaštvo u Beogradu u kom su iznele kratku odbranu u kojoj su negirale da su švercovale drogu.

- V. H. i B. H. su saslušane, one su izjavile da nisu znale da je u automobilu bilo kakva droga. Rekle su da su u šoku i da će detaljniju odbranu izneti naknadno - potvrdio je branilac uhapšenih sestara, advokat Dalibor Katančević.

Tužilaštvo je, kako se sazaje, predložilo da sestrama bude određen pritvor do 30 dana.

Carinici i policija na Đerdapu zaplenili čak 81.000 paklica! - Alo.rs

One su uhapšene na auto-putu u Beogradu, a sumnja se da su drogu prevozile sa Kosova i Metohije u Zapadnu Evropu, odnosno u Sloveniju gde i žive.

- Proverava se da li su uhapšene devojke znale šta prevoze u automobilu, odnosno da li su one samo kuriri ili su ozbiljnije u ovom "poslu" - kaže izvor iz istrage u podseća da su uhapšene državljanke Slovenije u trenutku hapšenja bile same u automobilu "seat".

Vođu Škaljarskog klana svi zaboravili, danas mu niko nije dao čitulju! - Alo.rs

Za volanom je bila starija sestra, V. H. dok je mlađa bila na mestu suvozača.

- Naoružani specijalci sa fantomkama izvukli su dve devojke iz kola, naredili im da se okrenu ka automobilu i da dignu ruke uvis. One se nisu opirale, iako se videlo da nisu očekivale da će do hapšenja doći. Koliko su bile opuštene tokom svog puta govori i to da je B. H. sa mesta suvozača izvedena bosa, u čarapama, jer se prethodno izula kako bi uživala u vožnji podignutih nogu - kaže izvor.

Droga je inače pronađena u bunkeru koji je napravljen ispod tapacirunga u gepeku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading