OVO JE SERIJSKI UBICA IZ NEMAČKE Pljačkao i ubijao penzionerke
Foto: Printscreen

Nemačka policija, podsetimo, označila je Srbina kao serijskog lopova i ubicu, a uhapšen je po poternici koja je raspisana za njim. Nemački istražitelji su za sada prikupili brojne dokaze koje ga dovode u vezu sa ubistvima Hajdemari K. (77) i Gertraute N. (89), ali se proverava njegova umešanost u ubistvima još dve penzionerke iz istog kraja, predgrađa Švebiš Hola.

 

 

- Uhapšeni D. J. živi na relaciji Srbija-Nemačka, a pre mesec dana bio je u rodnom kraju i tada je poveo porodicu sa sobom. Uvek kada dođe iz Švebiš Hala, gde je navodno ubio te nesrećne starice, dođe pun kao brod - kaže  sagovornik i dodaje:

OVO JE SERIJSKI UBICA IZ NEMAČKE Pljačkao i ubijao penzionerke

 

 

 

- Razbacuje se parama! Renovira dve kuće koje su mu kao vile i to po nekoliko puta. Kuće su mu opremljene po poslednjoj modi, a nameštaj je dovozio čak iz inostranstva. Svaki put bi iz Nemačke dolazio sa besnim novim kolima, koje radeći posao za koji se predstavljao nije bilo moguće.

OVO JE SERIJSKI UBICA IZ NEMAČKE Pljačkao i ubijao penzionerke

undefined

ubijene

 

Kako tvrdi izvor, koji je navodno upućen u život uhapšenog Srbina, D. J. je imao paravan za život u Srbiji.

- D. J. voli život na viskoj nozi i uvek je markirano obučen. Na svoja veselja uvek zove poznate pevače sa estrade da mu zabavljaju goste i hvali se time - kaže sagovornik i dodaje:

- U selu se bavio traktorima, naime, kupovao je stare traktore, skoro olupine stare 20 ili 30 godina, koje bi nakon remonta prodavao. Imao je paravan za život u Srbiji, a tako je krao i ubio starije bogate žene.

 

Inače, da podsetimo, policija iz Nemačke proverava njegovu umešanost i u ubistvu žene (83), koje se dogodilo pre oko tri nedelje, ali i u ubistvu Elfrid Huhler (94) 2020. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading