UBICA MAĆEHE OSUĐIVAN Marko P. osuđen je pre manje od mesec dana zbog nasilja u porodici!
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Kako se saznaje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu, brat ima tri osuđujuće presude, a poslednja je presuda Osnovnog suda u Paraćinu od 17. januara ove godine. On je osuđen na kaznu zatvora od jedne godine po prijavi za nasilje koju je podnela njegova sestra Milica. Ona je takođe za nasilje podnela još jednu prijavu, ali je ona odbačena u decembru prošle godine.

Foto: privatna arhiva

 

Marko je još 2022. godine osuđen za neovlašćeno držanje opojnih droga, te za krivično delo falsifikovanja isprave, dok je u 2020. godini dobio presudu za ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom licu.

Podsetimo, Marko je u nedelju, 5. februara, krvnički izbo svog oca više od 50 puta, dok mu je starija sestra Milica (27) pomagala tako što je držala oca Miloša i sprečavala ga da pobegne. Sav okrvavljen, Miloš je ipak uspeo da sinu otme nož, i da sa slomljenom rukom – jer ga je sin udario metalnom štanglom, pobegne u komšiluk i da otuda zatraži pomoć.

Printscreen/RTVParaćin

 

Razjareni momak je pobegao i policiji se javio tek sutradan, u istoj krvavoj odeći u kojoj je izubadao oca, da bi potom priznao da je – zaklao i maćehu, odnosno nevenčanu očevu ženu.

Istraga utvrđuje i da li je Milica imala neku ulogu u ubistvu maćehe, mada je brat priznao da je nju ubio sam i to pre nego što se vratio u svoju kuću i napao oca.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading