ČETVORICA UHAPŠENA U NOVOM SADU Oteli mladića, pa njegovom ocu tražili 200.000 evra za otkup!
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Mladići M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i tinejdžer (18) uhapšeni su juče u Novom Sadu zbog sumnje da su oteli mladića iz Sremske Kamenice, a potom od njegovog oca tražili 200.000 evra za otkup.

Kako saznajemo, otmica se dogodila u nedelju u tri sata posle ponoći, kada je otac žrtve pozvao policiju.

- On je pozvao policiju i rekao da su mu otmičari tražili 200.000 evra kako bi mu vratili sina. Policija je odmah počela s potragom i utvrdila ko su otmičari, koje je ubrzo i locirala - navodi naš izvor.

Ministar Gašić: Čuvamo budućnost naše dece

Ministar policije Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

- Jasno stavljamo do znanja da ćemo se svakodnevno suprotstavljati i suzbijati svako ponašanje i aktivnost koji bi, na bilo koji način, mogli da ugroze bezbednost građana. Da za kriminalce u našoj zemlji nema mesta i da je srpska policija u potpunosti spremna da odgovori na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje - poručio je ministar Gašić.

ČETVORICA UHAPŠENA U NOVOM SADU Oteli mladića, pa njegovom ocu tražili 200.000 evra za otkup!

Foto: Printskrin

 

Policija je na Klisi, u gepeku automobila slovenačkih tablica, pronašla nepovređenog mladića, a četvoricu Novosađana uhapsila.

- Oni su tokom noći oteli mladića, a u gepeku automobila su ga držali vezanog. Potom su mu uzeli mobilni telefon i s njega pozvali njegovog oca kako bi mu tražili novac. Upravo je taj poziv pomogao policiji da ih locira. Kada su ih policajci videli, oni su počeli da beže ka Klisi. Tom prilikom su i oštetili automobil u kojem je kasnije pronađen oteti mladić - objašnjava naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading