TUŽILAŠTVO PREDLOŽILO KAZNU TRI GODINE ZATVORA Beograđanin šest meseci zlostavljao devojku, tukao i vređao
Foto: Alo/Foto: Alo!

Njemu se na teret stavlja da je u periodu od jula prošle godine do kraja decembra tukao i psihički se iživljavao nad svojom devojkom.

NASTAVLJA SE SUĐENJE KRIMINALNOM KLANU Belivuk i Lalić i danas oči u oči - Alo.rs

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane policijskih službenika PU za grad Beograd lišen je slobode I.M. te mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časa u kom roku je saslušan u prostorijama tužilaštva dana 29.12.2022. godine u prisustvu advokata i tom prilikom je negirao izvršenje krivičnog dela.

Na predlog tužilaštva Prvi osnovni sud u Beogradu okrivljenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, koji je zatim produžen rešenjem sudije za prethodni postupak.

Ubistvo u Veterniku:

U toku postupka tužilaštvo je ispitalo oštećenu i četiri svedoka, te je naložilo medicinsko veštačenje povreda koje je zadobila oštećena, a pribavljeni su i drugi materijalni dokazi, kao izveštaj lekara i medicinska dokumentacija za oštećenu, te prepiska putem mobilnih telefona koju su vanbračni partneri imali tokom trajanja vanbračne zajednice.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading