SASLUŠANJE HIRURGA OSUMNJIČENOG ZA NASILJE U PORODICI Ovako se branio doktor koji se sumnjiči da je brutalno tukao suprugu pred njihovom decom
Foto: Printscreen/Instagram

 

Beogradska policija u sredu oko 17 časova u Zemunu uhapsila je N. O. (48) poznatog plastičnog hirurga sa VMA koji je osumnjičen za nasilje u porodici, a on je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Kako Telegraf saznaje, on se branio ćutanjem. Tužilac tražio pritvor od 30 dana.

POSEDOVALI SU SILNE NEKRETNINE, IMALI ZAVIDAN VOZNI PARK I VOLELI POZNATE MARKE Srpska porodica u Francuskoj pod istragom zbog bogatstva stečenog prevarama

Podsetimo, N. O. je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.

"Zlostavljao ju je u periodu kada nije radio. Tačnije, on već mesec dana ne radi jer ima bolest kože ili ruku. Krvari mu koža i izgubio je osećaj u prstima", rečeno je za naš portal.

Njegovoj supruzi I.O. lekari su konstatovali teške telesne povrede u vidu preloma rebara, nadlaktice, hematoma na glavi i modrica po telu.

Ona je nakon pregleda u bolnici u Zemunu puštena na kućno lečenje.

Nezvanično, ona je izjavila da "zlostavljanje traje 27 dana i da ga je jedva preživela".

Kako "Telegraf.rs" saznaje, I.O. je tokom istrage izjavila da ju je suprug tukao oklagijom, davio kablom, urinirao po njoj i pretio ubistvom.

Kako smo prvi objavili, policiju su juče oko 17 sati pozvale komšije bračnog para koji su čuli tuču i svađu. Vrata im je otvorila I.O. koja je rekla da je "nije tukao već su se samo verbalno sukobili". Međutim, policajci su primetili povrede i zatražili da je odvedu na pregled. Tada je klupko jezivog nasilja krenulo da se odmotava.

I.O. je do detalja objasnila šta je bio motiv njihovih čestih svađa. Kao i to od kada datiraju.

Bračni par ima troje maloletne dece koja su, nezvanično, i sama trpela očeve batine.

Policija je tokom uviđaja oduzela dva pištolja.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a poznati doktor je danas na saslušanju.

Njemu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

Komentari (1)

Loading
Mogu zamisliti

03.02.2023 23:17

Osudjujem ovakvo nasilje, mada ima muskaraca, koji mogu manje ili vise da trpe svoje supruge i obrnuto. Ovih dana bese i neko ubistvo supruga. Mogu da zamislim, koliko nekoga moze da izludi onaj drugi bracni drug pa da ga ovako ojadi ili daleko bilo ubije.