HIRURGA IZ PAKLA DANAS PRIVODE U TUŽILAŠTVO: Zverski se iživljavao nad ženom, preti mu do 10 godina zatvora
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Slučaj je otkriven prekjuče kada je policija dobila dojavu i nasilju u porodici. Policijska patrola iz Zemuna odmah se uputila na adresu i zakucala da vrata hirurga. U stanu su zatekli njega, suprugu koja je bila sva u podlivima i njihovo troje maloletne dece.

Kako saznajemo, najverovatnije iz straha, nesrećna žena je najpre negirala da ju je muž tukao. Ona je rekla da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je tvrdila da nije bilo nasilja, a da su vidne povrede glave koje je imala nastale dve nedelje ranije.

Društvene mreže

 

- Policajci su potom obavili razgovor i s doktorom. On je potvrdio da se svađao sa ženom, ali je takođe negirao da ju je tukao. Kako nalaže procedura, njemu su oduzeta dva pištolja koja je imao kod sebe - kaže izvor Alo!

Nesrećna žena je bila toliko pretučena, da je policija tražila da je odvede na pregled i pozvala Hitnu pomoć koja ju je ambulantnim vozilom prevezla u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede.

MUP: Prijavite nasilje!

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je hirurg s VMA uhapšen zbog nasilja u porodici i apelovalo na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona: 0800 100 600 ili na 192, koji su sve vreme dostupni.

- Lekari su joj konstatovali prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome! - navodi naš sagovornik.

Nakon toga obavljen je još jedan razgovor sa suprugom. Ona je tada priznala da duže vreme trpi užasno nasilje od muža.

- Izjavila je da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio joj ubistvom, urinirao po njoj, pa čak i davio kablom! - dodaje naš izvor.

U javnosti zagrljeni, kod kuće užas

Komšije Nikole O. ispričale su novinarima da su čuli rotacije i da su u ulici videli dva policijska automobila i vozilo Hitne pomoći. Kasnije su čuli da je hirurg uhapšen i zbog čega.

- Nije delovalo da imaju problema. Živeli su u luksuzu. On je bio pomalo nadmen, a ona uvek prijatna i svima se javljala - ispričale su komšije.

Na društvenim mrežama mogu se videti njihove zajedničke slike koje ni po čemu nisu odavale šta se zapravo dešavalo u kući iza zatvorenih vrata.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, siledžiji je određeno zadržavanje do 48 sati. On će danas biti priveden na saslušanje kod dežurnog zamenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. On se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od dve do 10 godina zatvora.

Pištolji koji su kod njega pronađeni bili su u legalnom posedu i pripadali su njemu i njegovom bratu. O slučaju je obaveštena i Vojna policija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (1)

Loading
Mario Sarafciger

03.02.2023 08:10

A samo je svojoj supruzi malo radio "plastićne operacije" i ona mozda nije zadovoljna . Dešava se !