POZNAT IDENTITET ŽRTVE EKSPLOZIJE U NOVOM SADU Mladić star svega 22 godine izgoreo do neprepoznatljivosti!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

M.L. (22) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Novom Sadu kada je automobilom marke "tojota jaris" udario u parkirani kamion i elksplodirao

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata automobil kojim je pokojni mladić upravljao potpuno je izgoreo.

- Stravična saobraćajna nesreća dogodila se na raskrsnici Bulevara vojvode Stepe i Kneza Miloša. Pretpostavlja se da se automobil kretao Bulevarom vojvode Stepe iz smera Ulice Bate Brkića i da je u raskrnici u Bulevaru kneza Miloša produžio pravo. Sumnja se da se kretao velikom brzinom i da je u tom trenutku jako udario u parkirani kamion - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje: 

- Od siline udarca automobil "tojota jaris" u kom je nastradali mladić bio se zapalio. Plamen se proširio i na kamion u koji je udario. Na mesto nesreće ubrzo su stigli vatrogasci, policija i hitna pomoć koja je nažalost samo mogla da kosntatuje smrt vozača putničkog automobila - objasnio je naš sagovornik.

Prema rečima očevidaca scena nakon saobraćajne nesreće je bila jeziva, što se može videti i na snimku koji je obajvljen na Instagram stranici 192. Na njemu se vidi vatrena buktinja koju su vatrogasci pokušali da obuzdaju i ugase. 

Kada je požar ugašen ostao je potpuno uništen automobil, ali i skoro potpuno izgorela kabina kamiona.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading