EPILOG LIKVIDACIJE NA BEŽANIJSKOJ KOSI Jelica (76) je počela da nosi perike kad je ušla u vezu s osumnjičenim 37-godišnjim Goranom
Foto: Tanjug

Nezapamćeni zločin koji se dogodio početkom januara na Bežanijskoj kosi kada su rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) nađene ubijene u stanu dobio je sinoć epilog. Njihov dželat, Goran Đokić (37), počinio je samoubistvo, njegovo telo nađeno je u kolima marke "fiat" ispred jedne zgrade, a pored njega je bilo oproštajno pismo. Kako navode iz istrage za Telegraf, Goran je bio u vezi sa Jelisavetom čiji je muž preminuo u Domu za stare u kojem je radio, nakon čega je on počeo da se viđa sa njom, a ona je počela da nosi perike.

DETALJI SVIREPOG ZLOČINA DVOJICE SRPSKIH DRŽAVLJANA Gej Nemcu nudili se*s, pa ga opljačkali i ubili!

"Jelisaveta je počela da se viđa sa 40 godina mlađim Goranom koji je radio u Domu za stare u kojem je njen muž boravio i preminuo. To ih je zbližilo, a on je tako i znao da njih dve imaju pare. Ona se, od kada je uplovila u vezu sa njim, potpuno promenila, čak je počela da nosi i perike i da se više sređuje. Komšije su sve to primetile, a počeli su da viđaju i mlađeg muškarca, koji je sve češće dolazio u njihov stan", rekli su nam iz istrage slučaja. 

EPILOG LIKVIDACIJE NA BEŽANIJSKOJ KOSI Jelica (76) je počela da nosi perike kad je ušla u vezu s osumnjičenim 37-godišnjim Goranom

 

Goran Đokić je, nezvanično, pucao sebi u glavu.

Kako je već objavljeno, pored njegovog tela je pronađeno oproštajno pismo.

"On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao - čuvaj mi decu", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Goran Đokića (37), koji je pre dva dana izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu, a udarcima u glavu njenu orđenu sestru Gordanu (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading